Cara i creu als últims partits de lliga regular Elit a Rubí

El darrer cap de setmana es va disputar l’última jornada de la lliga regular de les competicions Elit Femenina i Elit Masculina, coincidint totes dues jornades a casa pels nostres equips Elit.

El femení es va enfrontar al Tucans de Sant Adrià mentre que els nois van rebre a l’Espanya de Mallorca. Tots dos conjunts visitants han acabat com a líders en les seves respectives competicions.

A la festa dels partits Elit també es va sumar el Infantil Nacional, que va rebre la copa de campions de la Lliga Nacional Infantil a mans del seleccionador nacional Philippe Boudreault i amb la presència de l’Alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martinez, i el Regidor d’Esports Juan López. Recordem que fa dos caps de setmana l’equip es va proclamar campió a la seu de Bilbao.

Elit Femení 1 – Tucans Asme 5

Partit extrany on les nostres noies no han pogut amb el líder de la lliga regular. L’equip va començar per davant al marcador amb un gol de la Teresa Horn als 4 minuts de joc. Passaven els minuts i el Cent Patins desplegava un bon joc amb ocasions. No obstant, al minut 7 Tucans va empatar el partit.

A partir d’aquí, el partit es va quedar en empat fins els últims minuts de la primera part on el nostre equip es va desinflar i en tan sols 8 minuts va rebre 3 gols que posarien el partit molt difícil amb un 1 a 4 al marcador.

La segona part va brillar per l’actuació de les defenses ja que va acabar amb tan sols un gol, el que va ser el definitiu 1 a 5 a favor de Tucans. Aquest resultat tant exagerat no reflexa el partit que es va viure a Francesc Calvo. Les nostres noies van fer 37 tirs a porteria vers els 27 de les de Sant Adrià.

Ara cal aixecar-se i seguir endavant, queda la Copa de la Reina el proper cap de setmana i els Play-Offs. Tal i com ha acabat la classificació, les nostres noies tornaran a disputar les semifinals de Lliga Elit davant el Tucans de Sant Adrià. El format de la semifinal serà el millor de 3 partits tenint el factor pista a favor de Tucans per la posició obtinguda a la lliga.

Estadístiques del partit

Classificacio Elite Fem Març

Campions Infantils

Desprès de la consecució de la Lliga Nacional Infantil a Bilbao faltava el moment més esperat; rebre la copa de campions. Us deixem les imatges que valen més que les paraules:

Ja podeu gaudir del vídeo de l'entrega de la copa de campions de la Lliga Nacional Infantil 15/16Felicitats nois!!

Posted by HCR Cent Patins on diumenge, 13 / març / 2016

Elit Masculí 4 – Espanya HC 3

Últim partit de lliga regular contra el líder amb victòria davant la nostra afició. Un partit també un pel estrany per les circumstancies en que es jugava. L’Espanya de Mallorca ja era matemàticament líder de la lliga regular i el nostre equip era matemàticament tercer classificat desprès de que el Comitè de Disciplina sanciones l’equip amb tres punts per no presentar-se a la nova cita del partit prèviament suspès a Gran Canaria. Tota una historia per reflexionar i gairebé escriure un llibre. Sense aquesta sanció i amb els resultats del darrer cap de setmana, l’equip haguès acabat en segona posició tenint el factor pista a favor a les semifinals.

L’equip es va col·locar amb un còmode 4 a 1 al marcador amb gols de l’Ian, Marcus, Oriol i Victor Lopez (debutant en partit Elit). A la segona, l’equip va patir i va veure com l’Espanya retallava distancies fins posar-se 4 a 3 amb encara 11 minuts per disputar. Tot i els darrers minuts de tensió, el partit va acabar amb victòria dels locals.

Independentment d’aquest resultat, l’equip es queda en tercera posició i es veura les cares amb el CPL Valladolid a les semifinals.

Clasificacio Elite Masc Març

Suspensió del partit a Gran Canaria

L’equip va viatjar a Gran Canaria a l’octubre però un cop a l’illa es va assabentar que el partit quedava suspès per una alerta de temporal que havia estat declarada dies abans de que l’equip agafes el vol d’anada. Tot i intentar jugar el diumenge mentre feia un sol radiant a l’illa, l’Ajuntament local no va permetre l’apertura de les instal·lacions. Al final, els nostres van tornar a Barcelona sense disputar el partit i tot seguit el Comitè de Disciplina va dictaminar que com es tractava d’una causa meteorològica, el nostre equip havia de tornar a la illa fent front de les despeses, o el que es el mateix, tornar a pagar 4.000€ més per disputar de nou el partit. El Club va apel·lar la resolució però va ser desestimada.

Desprès de mantenir negociacions amb la Federació per trobar una solució coherent al problema de no disposar de 4.000€ més per tornar a fer un viatge a Gran Canaria, semblava que hi havia una solució que podia deixar tancat aquest problema que portàvem arrastrant des de l’inici de temporada. Desafortunadament no ha estat així i desprès de totes les negociacions i accions per part del Club, el Comitè de Disciplina ha dictat que l’equip no ha complert i ha estat sancionat amb la pèrdua del partit i la deducció de 3 punts addicionals. Cadascú que tregui les seves pròpies conclusions.