El Cent Patins 2n a la President’s Cup Europea

El HCR Cent Patins 2n a la President’s Cup, equivalent al 6è lloc a la European League, desprès de quedar fora de les semifinals a la fase de grups i disputar la President’s Cup, competició que disputen els 3r i 4t classificats de cada grup per determinar les posicions de 5è a 8è. A la fase de grups, el Cent Patins va guanyar al Linth suís, va perdre contra l’amfitrió Rethel, va empatar i perdre als penals davant els anglesos Norton Cyclones i va guanyar a Brusseles. Amb aquests resultats l’equip va quedar empatat a punts amb el Norton Cyclones però va quedar fora pel golaverage particular amb els anglesos:

Posició Equip Punts Partits Partits guanyats Guanyats a pròrroga Perduts a pròrroga Perduts Gols + Gols –
1 RETHEL 11 4 3 1 0 0 38 8
2 NORTON 7 4 1 2 0 1 25 19
3 RUBI 7 4 2 0 1 1 21 15
4 LINTH 5 4 1 0 2 1 23 19
5 BRUXELLES 0 4 0 0 0 4 5 51

El Cent Patins, com a 3r classificat del grup B, va disputar les semifinals de la President’s Cup davant el Laupersdorf suís al que va guanyar per 3 a 0. A la final es va trobar de nou amb el Linth suís al que ja ha havia superat al primer partit de la fase de grups per 6 a 4. No obstant, aquest cop el Linth es va imposar per 3 a 2, deixant al nostre equip amb el subcampionat de la President’s Cup.

HCR Cent Patins 3 – Laupersdorf 0

Partit molt seriós i disciplinats dels nostres nois que buscaven tornar a agafar confiança desprès del agònic final de la fase de grups, on el nostre equip va quedar fora empatat a punts amb el Norton Cyclones però amb un resultat particular entre tots dos negatiu.

El partit va estar dominat pel Cent Patins tot i que els suïssos van tirar més a porta a la primera part que els nostres. Els minuts passaven mentre els nostres tocaven el puck però no arribaven a la porteria contraria amb claredat. El Xavi Porqueras va obrir la llauna amb una bonica jugada davant de porteria. El mateix Xavi seria l’autor dels dos gols següents ja a la segona part, firmant un importantíssim hat-trick que donaria la victòria a l’equip. A la porteria, el Giuseppe va firmar el que es coneix com un shootout en anglès, és a dir, acabar el partit amb la porteria a zero.

Cal destacar el joc disciplinat i seriós de tot l’equip. Moltes rotacions i oportunitats pels nostres jugadors joves de disputar minuts a Europa. Aquesta victòria donava accés a la President’s Cup davant el guanyador de l’altre semifinal entre el CPL Valladolid i el Linth suís. Els val·lisoletans no van poder amb els suïssos i van acabar perdent per 3 a 1.

HCR Cent Patins 2 – Linth 3

Segon enfrontament entre els suïssos de Linth i els rubinencs en aquesta competició europea. La primera  cita va acabar amb victòria del Cent Patins però el segon cop no va poder ser. El Linth ha fet una competició de menys a més, aconseguint dos empats a la fase de grups davant el Norton Cyclones i l’equip que acabaria guanyant la European League, el Rethel francès.

La final de la President’s Cup ha estat emocionant i vibrant fins el final. Tots dos equips han fet un joc similar, força ordenats en defensa i molt actius en atac amb molts tirs i rebots. Els porters de tots dos equips han tingut feina, aquest cop era el David qui defensava la nostra porteria.

L’equip va començar perdent per 2 a 0 als primers minuts de la primera part. El capità Carles Benito aconseguia retallar distancies però l’equip es trobava amb una defensa molt ordenada i no era capaç d’igualar el marcador. A la segona part mateixa tònica que a la primera, l’equip suís per davant i els nostres intentant igualar el marcador. Al final derrota per la mínima i subcampions de la President’s Cup, o el que és el mateix, sisens de la European League:

 1. Rethel (FRA)
 2. Garges (FRA)
 3. Milano (ITA)
 4. Norton Cyclones (GB)
 5. Linth (SUI)
 6. Cent Patins (ESP)
 7. CPL Valladolid (ESP)
 8. Laupersdorf (SUI)
 9. Brussels (BEL)
 10. Charleroi (BEL)
 11. Mannheim (ALE)

6e European League Cent Patins II

Comentaris

comentaris