Campions de la Lliga Nacional Infantil 15/16!!!

CPILC PLAYAS DE OROPESA vs RUBÍ CENT PATINS

Ha arribat l’última seu de la lliga nacional infantil d’hoquei línia, i una victòria contra el sempre difícil CPILC, seria un pas de gegant per aconseguir el títol. I més si tenim en compte que el segon classificat, Las Rozas havia perdut a primera hora contra el CPL Valladolid i ens donava un petit marge per a l’error, però no podíem perdre de vista als nostres veïns de Jujol que també estaven a l’aguait a només dos punts nostres.
Així doncs el partit ha començat amb gran respecte mutu, però amb domini clar per als catalans, mentre els castellonencs es defenien molt ordenats i intentaven sortir al contraatac. Quan dúiem poc més de 3 minuts, en Joel (98) marcava aprofitant una gran assistència d’en Coronas (11). S’havia trencat el gel, i tot venia de cara, el domini seguia sent nostre i els contraatacs no ens posaven en gran perill, però no aconseguíem definir les poques ocasions clares que teníem.
I tampoc sabíem aprofitar, la primera superioritat que hem tingut, en canvi sí que hem rebut el gol de l’empat en el primer box que hem rebut, quan faltava 4:27 per al final de la primera part. En Xavi Navarro, el nostre coach en aquesta seu, ha reaccionat molt de pressa i ha demanat un temps mort que ha servit per asserenar els nervis i ajustar algunes fases del joc.
Ha estat després d’aquest temps mort quan en Genís (7) en jugada personal feia l’1-2, resultat amb el qual arribàvem al descans. Arribàvem doncs amb un lleuger avantatge al marcador i amb una nova superioritat, la qual ens permetria començar la segona part amb un jugador més en pista.
Però tampoc aprofitàvem aquesta superioritat, i a més hem encaixat un gol amb molta mala sort, que feia tornar la igualtat en el marcador. I quan estava a punt d’acabar la superioritat en Genís (7) feia el seu segon gol particular, aprofitant la passada d’en E.Alfaro (79) i tornava a donar-nos l’avantatge en el marcador. En aquest moment el nostre porter Arnau (48) ha hagut de resoldre algunes ocasions dels rivals amb gran encert, evitant així un nou empat en el marcador.
Després d’uns minuts sense gaires incidències, hem hagut de superar una inferioritat i pocs minuts després, faltaven només poc més de 4 minuts i en Sergio (76) feia el 2-4 que ens donava una mica de tranquil·litat. Ha estat a partir d’aquest moment on el CPILC, ha intentat pressionar més i hem tingut més espais, que hem sabut aprofitar en els darrers minuts. Per dues vegades en E.Alfaro (79) aprofitava dues bones passades d’en Sergi (21) posant el 2-6 definitiu en el marcador.
No havia estat un partit gens fàcil, contra un dels equips més difícils de la competició, tot i que el resultat podia donar entendre ben al contrari.
Sense gaire temps a descansar, i amb el temps just per fer un mos, ens esperava l’equip local, el Metropolitano…i a esperar el resultat dels nostres principals perseguidors.

IMG_4675

RUBI CENT PATINS vs METROPOLITANO BILBAO

El partit contra els amfitrions, era el que s’anomena un partit trampa, havíem tingut poc temps per descansar, no havíem tingut temps ni per dinar i jugàvem contra els organitzadors de la seu que pel fet de jugar davant la seva afició sempre surten més motivats.
Però els nostres Spartans, saben sobreposar-se als entrebancs i han sortit decidits a no donar opcions a la sorpresa i quan no dúiem ni tan sols un minut de joc, en Genís (7) feia el primer gol del partit molt ben assistit per en Guerrero (9).
El domini era nostre i defensivament no ens exigien massa però tot i així les poques ocasions dels bascos eren ben resoltes pel nostre porter en P. Alfaro (97).
Quan faltaven uns 5 minuts rebíem un box, però tot i així hem marcat nosaltres en el moment que acabava el box gràcies a en E. Alfaro (79) que ha rebut una bona passada d’en Víctor (14).
I tot seguit un altre cop E. Alfaro (79) aquest cop aprofitant una assistència d’en Guerrero (9).
Quan faltava ben poc per arribar al final de la primera part una errada defensiva feia pujar al marcador el 3 a 1 amb el qual arribàvem a la mitja part.
Estàvem molt tranquils, potser massa i tot, i al cap de 5 minuts de reiniciar-se el joc, encaixàvem un nou gol, que ha fet aparèixer tots els fantasmes del passat, i ha obligat a petjar de nou l’accelerador. I 4 minuts més tard en E. Alfaro (79) aprofitava una nova passada d’en Guerrero (9) i donava de nou la tranquil·litat als rubinencs.
A partir d’aquí els nostres jugadors s’han dedicat a gestionar el temps i el resultat, tot i que podien haver marcat alguns gols més, avui no estàvem especialment encertats, però tot i així en Víctor (14) feia arribar el 5 a 2, després d’una bona jugada d’en Sergi (21) .
Un cop acabat el partit, només ens quedava gaudir de la ciutat de Bilbao que ens ha acollit amb força pluja, i d’alguns partits d’hoquei línia, alguns dels quals ens podien donar el títol. Si el Jujol, empatava o perdia contra el CPLV, érem matemàticament campions, i així ha estat, el Valladolid ha superat als de Sant Joan Despí.
Així doncs anem a sopar, sabent-nos campions i esperant a jugar demà el darrer partit d’aquesta lliga que ha estat molt disputada. Per segon any consecutiu el Cent Patins s’endú la lliga nacional, l’any passat com a alevins i aquest any com a Infantils.
ENHORABONA CAMPIONS !!!
SPARTAAAAAAAAANS !!!! AU, AU, AU !!!!

IMG_4673

RUBI CENT PATINS vs VILA-REAL

El darrer partit de la seu, ens enfrontava al Vila-real. Era un partit en el qual no hi havia la pressió pel resultat, perquè el dia abans ens havíem assegurat el campionat, només calia veure com reaccionarien els nostres jugadors sense la motivació i la intensitat que et dóna la necessitat de sumar punts.
Així doncs, el partit començava puntual a les 12 ’45, l’ambient era fred, ja que molts equips ja havien acabat la seva participació , i havien marxat cap a casa quedant ben pocs aficionats.
El domini era nostre, pràcticament tot el partit es disputava al voltant de la seva porteria, però era un domini estèril perquè no creàvem gaires ocasions de gol, i les que creàvem no volien entrar. Quan dúiem prop de 7 minuts en un error defensiu nostre, s’avançaven en el marcador els de la plana baixa, fent saltar la sorpresa temporalment.
Però vàrem reaccionar bé i ràpid, en menys d’un minut en Sergio (76) feia l’empat en jugada personal. A partir d’aquí el partit ha tornat al seu guió anterior, domini català i una defensa molt ben organitzada pel conjunt castellonenc, que desfeia tots els intents dels rubinencs de fer gol.
A 3:41 pel final, en Genís (7) va aconseguir trencar l’empat i posar-nos per primera vegada davant del marcador.
Amb aquest resultat de 2 a 1 arribàvem al descans, en Xavi Navarro, va esperonar als seus jugadors, demanant-los un darrer esforç, no podíem acabar aquesta lliga nacional afluixant en el darrer partit.
I així va ser, els nostres Spartans, van sortir per totes i en menys de 5 minuts van aconseguir obrir forat en el marcador gràcies al gol d’en Sergi (21) i 2 minuts més tard era en E. Alfaro (79) el que marcava i feia pujar el 4 a 1.
El 5 a 1 va arribar poc després, un altre gol de l’E. Alfaro (79) que deixava el partit sentenciat, però tot i així els de Vila-real no es rendien i seguien fent treballar als nostres jugadors, que van haver de treballar de valent per poder fer un altre gol, marcat per en Guerrero (9) ben assistit per en E. Alfaro (79) i deixant el 6 a 1 definitiu en el marcador.
Ara només ens quedava tornar a casa, amb la satisfacció de la feina ben feta i preparar el següent objectiu el play- off de Catalunya.

David Galobart (delegat)

Comentaris

comentaris