El Cent Patins es queda fora de les semifinals

El nostre equip masculí es queda fora de les semifinals desprès de quedar empatats a punts amb els Norton Cyclones en la segona posició. En la normativa europea es resolen els empats a punts entre equips amb el resultat de l’enfrontament directe entre els equips en qüestió. Al haver perdut en el partit de divendres a la nit amb el Norton Cyclones als penals, l’equip anglès ha aconseguit l’accés.

HCR Cent Patins 4 – Norton Cyclones 5*

Partit d’infart i de nervis. Probablement un dels partits més estranys de la temporada pels nostres que van veure com el marge de dos gols aconseguits en els primers minuts de la primera part s’esfumaven en pocs minuts desprès de que els anglesos marquessin dos gols calcats al contraatac mentre es trobaven en inferioritat.

Els minuts passaven amb un ritme boig, amb alts i baixos i amb el Norton aprofitant cada errada. A falta de pocs minuts el marcador reflectia un 3 a 4 a favor dels anglesos i tot feia pensar que el partit s’escapava i també les opcions per entrar a semis. A falta de 5 segons i amb el nostre equip amb 5 efectius en pista sense porter, el Xavi va aconseguir marcar l’empat a 4. L’equip tornava a tenir ales i la prorroga es convertia en una final.

A la pròrroga l’equip va disposar d’una superioritat que no va saber aprofitar i amb el patiment, els minuts van anar passant fins arribar als penals. Marcos i Edu van transformar els seus penals en la primera tanda mentre els anglesos també en feien dos. A la mort súbdita, els Norton van aconseguir marcar i així es va acabar el partit.
Amb l’empat l’equip no estava matemàticament fora de les semis, calia una victòria del Linth sobre el Norton i una victòria nostra contra Brussel·les.

HCR Cent Patins 10 – Brussel·les 2

Els nois han fet els deures i han superat als belgues amb un còmode resultat. La nostra línia més jove ha tingut molts minuts en pista i ha ensenyat el futur prometedor de l’equip. Bons gols i bones jugades. Ha tingut minuts el jove porter Alex Marin que ha defensat amb molta seguretat la porteria.

Amb aquesta victòria només quedava esperar pel partit entre suïssos i britànics. L’enfrontament ha sigut trepidant, els anglesos s’han col·locat 4 a 1 al marcador mentre els nostres veien cada cop més impossible la classificació. Però els suïssos tenen el hockey a la sang i així ho han demostrat empatant el partit i portant l’equip a la pròrroga. Els 5 minuts reglamentaris han acabat sense gols i un cop més els Norton Cyclones s’ho han jugat tot als penals. Els anglesos no han fallat i amb la victòria s’han guanyat una plaça a les semis.

Pels nostres queda ara jugar per play-off i lluitar per la quinta plaça de la competició. Aquesta mateixa tarda a les 18:30 jugaran contra el Laupersdorf, l’altre equip suís.