Bona actuació del masculí Or a Mallorca

El passat cap de setmana el segon equip del Cent Patins es va desplaçar a Mallorca per jugar la quarta seu de la Lliga Or Nacional a l’espectacular estadi del Palma Arena. Com ja avançàvem a la prèvia, els nostres joves es van enfrontar al AE Sant Andreu Uroloki, CHL Premià i CPL Valladolid B. El balanç global de la seu es positiu. Es va aconseguir un punt davant del líder de la competició, una victòria amb el CHL Premià, un rival directe a la classificació, i una derrota davant el CPL Valladolid B per la mínima.

 Resultats Or Mallorca

Seu Mallorca Or

AE Sant Andreu Uroloki 3* – Masculí Or 3

El primer partit dels nostres es va disputar el dissabte al matí davant l’actual líder, i ja matemàticament equip de divisió Elit la propera temporada, el AE Sant Andreu – Uroloki. Es presentava un partit difiícil però no impossible i així va ser. L’equip es va avançar al marcador i va arribar a posar-se 1 a 3 al marcador. Tot semblava de cara per emportar-nos els tres punts, però l’equip va acabar cedint l’empat. El punt bonus es va quedar en mans del AE Sant Andreu Uroloki gràcies a la tanda de penals. Els nostres van ser incapaços de marcar i els locals no van perdonar i van fer-ne dos. L’empat es sens dubte un resultat molt positiu per l’equip, que va demostrant la evolució dia rere dia.

Estadístiques del partit

Masculí Or 3 – CHL Premià 1

El segon partit de la jornada es va disputar el mateix dissabte a la tarda. Aquesta vegada era el torn del CHL Premià, últim classificat de la Lliga. A priori un parti fàcil segons la classificació i així va ser. Els nostres van aplicar un joc efectiu i es van arribar a col·locar 3 a 0 al marcador. A la segona part, el Premià aprofitava una superioritat i marcava el que sería el definitiu 3 a 1.

Estadístiques del partit

Masculí Or 1 – CPL Valladolid 2

El tercer i últim partit es va disputar diumenge al matí davant el tercer classificat, el CPL Valladolid B. El segon partit complicat de la jornada on els nostres joves van plantar cara i van perdre per la mínima. El marcador es va mantenir 1 a 0 a favor fins ben entrada la segona part. Els val·lisoletans van presionar i a en tan sols dos minuts van capgirar el marcador amb el que seria el definitiu 1 a 2. Tot i la derrota, les sensacions son positives i auguren un bon futur per aquest equip.

Estadístiques del partit

Amb aquests resultats, així queda la competició a falta de la quinta i última seu a Valladolid:

Classificació Or Mallorca

En aquesta seu també s’han decidit els equips que pujaran a l’Elit i es que els dos equips catalans AE Sant Andreu Uroloki i CHL Jujol Jokers estan matemàticament classificats per l’ascens a la màxima categoria. Des del Cent Patins els hi donem la enhorabona! La propera temporada la Lliga Elit masculina tindrà 4 equips catalans dels 12 participants, el Cent Patins, CP Castellbisbal, AE Sant Andreu Uroloki i CHL Jujol Jokers.

Sens dubte, diversió assegurada cada cap de setmana!

Comentaris

comentaris