3a seu de Lliga Nacional Infantil a Bilbao

Aquest cap de setmana, els nostres infantils es desplacen a Bilbao, per disputar la tercera i definitiva seu, d’on sortirà el campió. Les sensacions, són bones, els nanos estan il·lusionats per aconseguir un títol que encara no ha aconseguit cap equip del  Cent Patins. A dia d’avui així està la classificació general:

Lliga Nacional Infantil
El primer partit, és sobre el paper el més difícil de tots tres, ens espera un gran Oropesa que a la segona seu disputada fa tot just un mes i mig a Sant Joan Despí, va perdre la condició d’invicte perdent contra Las Rozas i els locals del JUJOL. Però va guanyar al sempre complicat CPLV. Faran bé els Spartans de sortir amb tota la intensitat i amb les piles ben carregades.

El segon partit no ens donarà temps ni tan sols a dinar, juguem contra el Metropolitano de Bilbao, que tot i ser últim a la classificació, de ben segur que tindrà ganes d’agradar-se davant del seu públic. I tots sabem que els partits més complicats no són precisament els rivals més difícils, sinó aquells en els que tú no estàs al cent per cent.

El tercer partit, es jugarà el diumenge cap al migdia, ens enfrontarem als nostres amics de Vila-real, un altre partit trampa, l’any passat ja ens van posar les coses difícils i faríem molt bé de sortir a la pista amb el màxim respecte i amb la millor de les actituds, si no volem veure’ns superats.
Els nostres rivals més directes, Las Rozas (2n) i Jujol (3r) estan esperant una ensopegada nostra per poder avançar-nos a la classificació, i de ben segur que ho intentaran.

Així doncs, marxem cap a Bilbao amb les ganes de tornar de terres basques amb un nou títol per la nostra ciutat, i la gran motivació de gaudir de dos dies del millor hoquei línia de l’estat.

Comentaris

comentaris