L’equip Or viatja a Mallorca

El proper cap de setmana el nostre equip de Lliga Or viatjarà a Mallorca per disputar la quarta seu de la Lliga Or Nacional. L’escenari d’aquesta seu serà espectacular, el famós Palma Arena acollirà a 8 equips de tota Espanya que disputaran un total de 12 partits en dos dies.

Palma Arena

El Cent Patins disputarà un total de 3 partits davant el AE Sant Andreu, CHL Premià i CPL Valladolid.

Partits Seu Mallorca

L’equip s’enfrontarà al líder, l’AE Sant Andreu – Uroloki, en el primer partit de dissabte al matí. No serà un partit fàcil però l’equip espera poder plantar cara al líder. A l’anada, els nostres van perdre 2 a 4 a la seu de Las Rozas.

El segon partit de dissabte serà davant el CHL Premià, últim classificat de la Lliga amb només dos punts. Un d’ells aconseguit amb un empat davant els nostres a l’anada a la seu de Sant Andreu. Sens dubte serà un partit igualat on esperem que els nostres joves puguin treure el talent i endur-se els tres punts.

El darrer partit de la seu serà diumenge al matí davant el segon conjunt del CPL Valladolid. Veure els noms dels equips del Cent Patins i CPLV sempre és una senyal d’emoció assegurada com ja ens tenen acostumats els equips Elit, esperem que a la Lliga Or també es brindin un magnific partit amb intensitat i talent. A l’anada el CPL Valladolid es va imposar per un ajustat 2 a 1.

El nostre equip Or ocupa la sisena posició a quatre punts del Barcelona Tsunamis i amb només un punt per sobre del conjunt madrileny de Las Rozas.

Classificacio Nacional Or

Molta sort nois!

Comentaris

comentaris