Empat i derrota del Femení en la darrera jornada

La darrera jornada el nostre equip Elit femení s’han enfrontat al CPL Valladolid a casa en la que ja s’ha convertit en una de les millors jornades de la temporada. Aquest cop el partit tampoc ha defraudat al públic assistent.

Pel que fa el diumenge, l’equip Elit Femení es va enfrontar al Meigas de Lugo en un partit que sorprenentment va acabar amb empat, en el que podia haver estat el partit que donava la classificació automàtica pel Play Off.

Elit Femení – CPLV

Les nostres noies tenien ganes d’aquest partit i portaven des de l’inici d’any preparant l’enfrontament davant aquest rival directe a la classificació. Desprès d’un final de la primera volta agredolç, la darrera victòria a casa davant el cinquè classificat, el CHL Jujol, donava una empenta moral a les nostres per afrontar aquest partit.

El partit va començar com s’esperava, molt intens i amb totes dues porteries ben resguardades. El primer gol no va arribar fins el minut 9 i va ser per les val·lisoletanes. A partir d’aquí el partit va seguir igualat i dur, amb un Cent Patins bolcat a l’atac i un Valladolid molt atent en defensa i molt perillós en les arribades a la porteria ben defensada per la Carol. A falta de dos minuts per acabar la primera part, l’exjugadora del CPLV i ara jugarà de Rubí, Ana Sierra, va marcar l’empat gràcies a un bon xut ras que va entrar entre les cames de la porteria rival. Amb aquest resultat arribaria el descans.

A la represa, la tònica va ser igual que a la primera, no hi havia un clar dominador sobre la pista però de nou el CPLV va saber aprofitar les seves ocasions i es va col·locar 1 a 3 al marcador a falta de 14 minuts per disputar. Durant el temps restant, les rubinenques van assetjar sense èxit la porteria rival. Les aturades de la porteria italiana Nicole Bonamino i la falta de punteria de les nostres feien que els minuts passessin sense aconseguir la remuntada. A falta de 49 segons pel final, la Jana va aconseguir el que seria el definitiu 2 a 3.

Estadístiques del partit

Elit Femení – Meigas Lugo

El diumenge al matí les noies també van disputar un altre enfrontament de la Lliga Elit Femenina, aquest cop davant el Megias de Lugo. Aquest equip arribava a Rubí en l’última posició de la taula i a priori no havia de suposar un problema per les nostres.

No obstant, res és 100% previsible a l’esport i les nostres van patir de valent davant el rival. La primera part va acabar amb un solitari gol de la Maria a falta de 4 minuts per acabar el temps reglamentari. A la represa, les Meigas van empatar el partit i no va ser fins el minut 18, a falta de 7 minuts, quan la Ainhoa va avançar-nos al marcador. El següent minut va ser clau en el transcurs del partit ja que l’equip visitant va aconseguir capgirar el marcador fins al 2 a 3 en tan sols 1 minut. Dos minuts més tard, de nou la Maria Ayala tornava a posar l’empat al marcador però l’equip va ser incapaç d’avançar-se al marcador i va acabar els 50 minuts amb un empat a 3.

Amb el punt de l’empat a les mans i la decepció de deixar escapar aquests tres punts, tocava disputar el punt bonus. La prorroga va ser curta i en tan sols 30 segons la Jana va marcar el gol d’or.

Amb la derrota de dissabte i aquest empat i punt bonus, l’equip suma 23 punts i es col·loca en tercera posició empatat a punts amb el Tres Cantos.

Ara queden dos partits per les nostres que seran dues finals assegurar-se un lloc al Play-Off i intentar acabar la lliga regular en tercera posició. Els propers rivals seran el Barcelona Tsunamis a domicili el 14 de febrer i el líder, el Tucans d’Asme, a casa el 12 de març.