Primera jornada a casa del 2016 agredolça

Victòria en el derbi català femení a l’Elit

L’equip femení es va enfrontar al CHL Jujol el passat dissabte a Francesc Calvo en el que va ser el primer partit Elit a Francesc Calvo i també la primera victòria a casa d’aquest 2016.

El partit va transcorre sense grans sorpreses, l’equip local va jugar amb dues línies i amb rotacions rapides durant tot el partit que van permetre cansar mica en mica al rival. El CHL Jujol mentrestant es replegava bé en defensa i plantejava un partit en el que el contraatac era l’arma principal per endur-se els tres punts. Les nostres noies plantejaven el partit amb la tàctica habitual, jugar en tota la pista i buscar el perill amb jugades d’equip.

El partit va estar dominat majoritàriament pel Rubí en quant a possessió de puck i atacs, no obstant, es topaven constantment amb una defensa de Jujol ben col·locada i una Marina a la porteria rival fent un gran paper. El Jujol aprofitava les contres per posar en perill la porteria de la Carol que, un cop més, va fer un partit impecable aconseguint acabar el partit sense cap gol encaixat.

L’Elia i l’Ana Sierra van fer els gols de la primera part. Ja a la segona part, la Marina va ser l’encarregada de marcar el definitiu 3 a 0.

Preparació pel CPL Valladolid

Ara cal preparar el partit davant el CPL Valladolid a casa el proper 6 de febrer, un rival directe i possiblement un dels partits més interessants de veure de la temporada. Apunta’t el partit a l’agenda i vine a animar al nostre equip.

Empat a 4 i pèrdua del punt extra als penals

L’enfrontament entre el Elit masculí i el Molina Sport va ser trepidant e inesperat, com ja va sent una constant amb entre els nostres i els canaris. L’equip no va poder aguantar un marcador a favor i va acabar perdonant la que fos la primera victòria a casa del 2016. Amb aquesta derrota, l’equip perd la ratxa d’imbatibilitat a casa, i es que fa més de dues temporades que l’equip no perdia un sol punt a casa.

Els canaris van plantejar un partit basat en defensar tancats a la seva zona, aprofitar el bon estat de forma del seu porter i sortir al contraatac per agafar als nostres descol·locats. Els nostres van plantejar un partit directe en atac i amb la rotació de 3 línies per tenir els pulmons frescs constantment a la pista.

Va ser el Molina Sport el que va obrir el marcador aprofitant un rebot d’un tir llunyà. Pocs minuts més tard, l’Edu empatava el partit.  A falta d’un minut i mig per acabar el primer temps, el capità Carles Benito posava el 2 a 1 al marcador. L’alegria però, va  durar poc ja que quan faltaven 5 segons el Molina Sport va empatar el partit.

A la represa, els locals van seguir atacant constantment la porteria visitant amb jugades col·lectives cada cop més ben executades. Dos gols del Nacho feien posar el marcador 4 a 2 a falta de 17 minuts pel final de l’enfrontament. El patiment de l’inici de la primera part semblava que havia desaparegut, però no va ser així.

Amb el Cent Patins endollat en atac va arribar una penalització de dos minuts massa rigorosa pels nostres en una lluita per un puck prop de la tanca. Poc desprès, mentre el Molina jugava la seva superioritat, l’equip local va rebre la segona penalització i per tant deixava l’equip amb 2 jugadors a la pista davant els 4 de l’equip visitant. El Molina Sport va jugar bé les seves cartes i amb dues jugades en superioritat va aconseguir igualar a 4 el marcador.

Amb aquest resultat arribaríem als penals on l’equip no va ser capaç de superar ni una sola vegada al porter visitant, protagonista del partit. El Molina va aconseguir marcar als penals i per tant va emportar-se el punt bonus.

Aquest punt deixa l’equip en tercera posició, a 2 punts del rival de la propera jornada a casa, el CPL Valladolid. El dia 6 de Febrer es disputarà a casa l’enfrontament davant els val·lisoletans poc desprès del partit del femení davant el mateix rival. Així doncs, s’espera una propera jornada emocionant i importantíssima per tots dos equips. Estigueu atents a la programació ja que s’espera que aquesta es converteixi en un gran dia de hockey a Rubí acompanyada de la festivitat del carnaval.

Us necessitem!

Us esperem a tots el dia 6 de febrer a les 18:30 per veure el femení i a les 20:30 el masculí. Els equips us necessiten!

Comentaris

comentaris