III Torneig Escolar Slide Sports

Per tercer any consecutiu s’ha celebrat a Rubí el Torneig Escolar, un torneig que reuneix a equips escolars de Rubí i d’arreu de Catalunya i que té com a objectiu fomentar el hockey línia escolar i fer que la canalla gaudeixi del nostre esport en un torneig d’alt nivell.

Enguany hem contant amb un total de 12 equips, més de 80 jugadors i ni més ni menys que 36 partits en 7 hores en una única instal·lació. Aquest any ha sigut tot un repte organitzatiu que gràcies a l’ajuda de monitors escolars, entrenadors del Club i voluntaris ha sigut capaç de dur a terme un torneig d’aquestes característiques.

L’equip guanyador per resultats va ser el CEIP Montessori de Rubí. No obstant, tots els equips i jugadors van ser els protagonistes i guanyadors del torneig. Per molt d’ells aquest va ser el primer torneig de hockey i els primers minuts en un partit. Esperem que no siguin els últims i que aquests campions i campiones segueixin gaudint del nostre esport.

Gràcies a tots els que veu fer possible aquest torneig, a cadascú dels jugadors i jugadores dels 12 equips participants i a tots els pares i mares que veu venir a passar el dissabte amb nosaltres.

Fins el proper any!

Comentaris

comentaris