Calendari Partits III Torneig Escolar Slide Sports

Fa uns dies anunciàvem els equips del III Torneig Escolar Slide Sports, aquest cop toca publicar el calendari de partits d’aquest dissabte. L’objectiu d’aquest dissabte es disputar ni més ni menys que 36 enfrontaments de 8 minuts de duració. Això vol dir que des de les 9 del matí fins les 16:00 tindrem partits escolars amb una sola interrupció a les 12:00 quan les noies del Femení White s’enfrontaran al Gadex.

Sens dubte, serà un repte organitzatiu però ben segur que farà que els més menuts gaudeixin de l’esport. Us recordem que de postres, desprès de gaudir d’un dia de hockey escolar, tenim dos enfrontaments de Lliga Elit d’alt nivell. A les 18:30 el nostre  Femení Elit s’enfrontarà al CHL Jujol i a les 20:30 el Masculí Elit ho farà davant el Molina Sport de Gran Canaria, si vols més informació llegeix la crònica dels partits.

CALENDARI III TORNEIG ESCOLAR SLIDE SPORTS

Comentaris

comentaris