Cap de setmana de compromisos Nacionals

Desplaçament a Castelló

Aquest cap de setmana el nostre equip masculí es desplaçarà a Castelló en el que serà el quart partit consecutiu fora de casa corresponent a la segona jornada de la segona volta.

Desprès de superar l’examen de la tornada de Nadal davant el Tres Cantos en la passada jornada, l’equip es trobarà amb un rival en l’última posició de la taula amb tres punts. No obstant, les estadístiques enganyen ja que no serà un partit fàcil. Els únics tres punts del Castelló es corresponent a la victòria davant el CPL Valladolid a casa, així doncs, ja han demostrat que son capaços de guanyar a equips del capdamunt de la classificació.

L’equip ha fet una bona preparació aquesta setmana als entrenaments per arribar en bones condicions al partit i poder seguir lluitant per atrapar a l’Espanya de Mallorca, actual líder de la classificació.

Segona seu de la Lliga Nacional Infantil

Els nostres infantils també tindran una gran cita nacional aquesta setmana a Sant Joan Despí en la que serà la segona seu de la Lliga Nacional Infantil. L’equip es troba actualment en tercera posició a un punt dels dos primers classificats, el CPILC Playas de Oropesa i el CPL Valladolid. L’equip s’enfrontarà al Tres Cantos (6è), HC Castelló (7è) i CPL Valladolid (2n). Esperem que els nostres puguin superar els tres enfrontaments i consolidar-se a les primeres places de la classificació.

Comentaris

comentaris