Prèvia Tres Cantos – Elit

Aquest cap de setmana torna el hockey a les categories Elit. Els nostres dos equips femení i masculí viatjaran dissabte a Tres Cantos per afrontar el que serà el primer partit de la segona volta en ambdues competicions. El viatge no s’aturarà aquí ja que el diumenge les nostres noies viatjaran a Aranda del Duero per disputar el que serà el segon partit del cap de setmana.

Els nostres equips no estaran sols, a l’expedició es suma l’equip Benjamí del Club que s’enfrontarà al Tres Cantos dissabte i al Aranda el diumenge. Aquests partits seran molt valuosos per preparar la segona volta de la lliga Catalana i de pas conèixer nous equips als que no estem acostumats a veure a les nostres pistes.

Tots dos equips Elit arriben al primer partit de la segona volta amb situacions diferents però amb moltes ganes d’emportar-se els tres punts.

Elit Masculí

El masculí afronta el tercer partit fora de casa consecutiu i espera endur-se d’una vegada tres punts fora del seu terreny habitual. En els dos últims desplaçaments no ha estat capaç de puntuar mentre que a casa ha guanyat la resta dels enfrontaments amb comoditat. Aquest serà doncs un partit importantíssim per reafirmar-se al capdavant de la classificació davant un Tres Cantos que busca una victòria que els col·locaria a un peu d’entrar entre els quatre primers, és a dir, en zona de Play-Off. A l’anada, primer partit de la temporada, els nostres van guanyar 7 a 4.

Elit Femení

El femení arriba al partit en un gran estat anímic desprès d’aconseguir una gran victòria a la pista del líder, els Tucans de Sant Adrià, en el darrer partit de la primera volta. Així doncs, l’equip busca concatenar una segona victòria que les ajudaria a distanciar-se del propi Tres Cantos, que ocupa la quarta posició empatades a 14 punts amb les nostres. No obstant, cal remarcar que el Tres Cantos és l’únic equip que ha estat capaç de guanyar-nos en la primera volta, ho va fer a la primera jornada amb un ajustat 4 a 5.

El partit de diumenge davant l’Aranda de Duero es presenta més còmode que el del dissabte. L’equip d’Aranda és probablement un dels equips més joves de la competició. S’espera que el tècnic Marcos Fajardo aprofiti per donar minuts a les més joves.

Sens dubte serà un cap de setmana intens i de molts quilometres, però amb diversió i bon hockey assegurats.

Desitgem molta sort als nostres equips Elit i Benjamí!

Comentaris

comentaris