SAB TUCANS ASME 0 – ELIT FEMENÍ 2

Gran partit de les nostres noies davant el líder de la lliga a la pista del Sab Tucans Asme. Aquesta victòria torna a posar al HCR Cent Patins dins de la lluita de les primeres posicions, compartint la tercera plaça amb el Tres Cantos amb 14, a tan sols 1 punt del segon, el CPLV Panteras, i a 3 punts del líder, el mateix Sab Tucans Asme.

El partit es presentava difícil, les de Sant Adrià només havien perdonat 1 punt davant el CPLV Panteras a la segona jornada, on desprès de l’empat es van endur el punt bonus. Les nostres noies arribaven al partit amb una derrota en la primera jornada davant el Tres Cantos i dos empats a la Lliga davant el CHL Jujol i el CPLV Panteras, en cap d’ells sense guanyar el punt bonus. L’equip doncs afrontava aquest partit en una situació de risc; ficar-se de nou a la lluita de la Lliga o gairebé sortir-ne, ja que una derrota suposava un distanciament de fins a 9 punts amb el primer classificat.

El Cent Patins va preparar el partit al detall, amb canvi de línies inclòs i que va donar els seus fruits. El joc va ser fluid i tot i ser un partit amb pocs gols, les nostres noies van gaudir d’un joc ràpid, amb molt treball d’equip i amb molts pocs errors. A la primera part, la ex-Tucans Maria Ayala va aconseguir marcar el primer gol a la porteria local, sempre ven defensada per la gran portera Alba Gonzalo.

Amb el 1-0 es va a arribar al descans i a la represa va ser l’Eva Marqués la que posar el definitiu 0 a 2 amb més de 22 minuts per davant. La feina de les nostres porteres Carlota Alvarado i Carol Moreno, va ser impecable i mereix un especial reconeixement. Entre les dues, una part cadascuna, van aconseguir mantenir la porteria a 0 tot i rebre fins a 36 tirs de l’equip local.

Aquesta victòria torna a donar ales a l’equip i ben segur ajudarà a afrontar el partit del 9 de Gener davant el Tres Cantos a domicili. Recordem que el Tres Cantos és l’únic equip que ha aconseguit guanyar a les nostres en tota la primera volta.