Partit d’infart el del Juvenil Black

HCR CENTPATINS BLACK   6   –   UROLOCKI-ST ANDREU   5

Aquest Passat diumenge a la tarda es disputava aquest partit avançat de jornada.

Inicialment es sabia que podia ser un partit complicat però el que es va viure a la segona part va ser no apte per cardíacs.

El partit va començar molt animat per part dels dos equips, amb continues jugades d’atac que els porters tenien molta feina amb aturar.

No va ser fins el minut 15 que una bona combinació entre el Pol i l’Alex, feia que puges el primer al nostre favor. Tan sols dos minuts després, pujàvem el segon.

En aquest moment els dos equips estaven amb tres jugadors, i fruit d’una errada de taula/arbitral, el jugador del Uroloki-St Andreu va sortir a la pista.

Això va propicia que en tan sols mig minut, ens empatessin el partit.

A la represa, al primer minut, el Uroloki es posava davant al marcador. Això va començar a escalfar una mica l’ambient i ara les jugades de contraatac eren continues per part dels dos equips.

Als dos minuts es va empatar el partit, i el que es veia en el joc era que seria un partit d’infart. Cosa que es va complir ja que a pocs minuts del final ens vam posar amb un 5-3 i amb nomen 1 minut ens igualaven.

No va ser fins que quedaven 26 segons que una jugada d’oportunitat del Cristian ens donava la victòria.

Cal felicitar la brillant actuació dels porters, tot i el nombre de gols encaixats, van fer una feina excel·lent.