Entretingut derbi d’infantils

FullSizeRender (2) Partit molt disputat entre els dos infantils de la nostra entitat, la suposada superioritat dels negres, s’havia de demostrar dins la pista, i ha quedat ben palès que els partits no es guanyen sense disputar-los.

De fet els jugadors més destacats en els dos bàndols han estat els porter@s, perquè tot i que el resultat és clar, els quatre porters que han disputat el partit han hagut d’estar ben concentrats mentre han estat actius.

La primera part, ha estat dominada pel black, tot i que havia de controlar els perillosos contraatacs del white, però si en alguna ocasió s’escapava algun jugador, allà estava la Carol (36) per aturar el perill.

Així hem arribat a la mitja part amb un 0-4 a favor dels visitants.

A la segona part del partit tots dos equips han canviat els porters, els white substituïen a la Marta (82) i entrava l’Arnau (48), i els blacks substituïen la Carol (36) i entrava en Pol Alfaro (97).

La tònica del partit ha estat la mateixa, molta intensitat per part de tots dos equips, però l’encert a favor dels visitants, que tot i que els white collaven cada cop més, els black han sabut resoldre les seves accions d’atac i aguantar els atacs blancs

El resultat final ha estat de 0-8, i els gols i les assistències s’han repartit de la següent manera: