Infantils: Cent Patins Black 5 – Asme-Sabadell 4

IMG_3914 Aquest cap de setmana ens visitava els Asme-Sabadell, tot i saber de la qualitat dels nanos, no sabíem fins a quin punt ens complicarien el partit.
I el partit va començar amb un Centpatins molt fred, i amb un Asme-Sabadell molt fort, jugant amb molta intensitat i contraatacant amb molt perill i fruit d’això, quan tot just havia passat un minut s’avançaven al marcador.
Faltava molt partit, i els nostres van entendre ben aviat que això no anava de broma, que no seria un partit fàcil i van decidir dedicar-se a jugar com ells ho saben fer. Així doncs, pocs segons després de reiniciar-se el partit, aconseguíem empatar i deixar les coses com si res hagués passat.
A partir d’aquí, el domini va ser per als locals, però no va ser un domini absolut, perquè els jugadors visitants sempre posaven contra les cordes a la nostra defensa gràcies als contraatacs.
La primera part va acabar amb un 3 a 1 i podia semblar que el partit estava encarrilat, però no era més que un miratge, perquè el conjunt groc-negre no havia dit la seva última paraula i havia vingut a posar les coses difícils.
Inicialment, va aconseguir empatar i els nervis van començar a aparèixer a la pista, especialment en els nostres atacants, perquè es van trobar amb un porter visitant que ho parava absolutament tot, i el temps passava…
El 4 a 3 va arribar, però el que es pensés que tot acabaria aquí anava ben errat, perquè una jugada amb un rebot desafortunat feia pujar una nova igualtat al marcador. Quedaven els darrers minuts i tot podia passar, el domini era local però els atacants visitants eren perillosos i ningú es volia moure del seu seient.
Finalment, un bon gol quan faltaven pocs minuts pel final deixava el 5 a 4 definitiu, que donava la victòria als Spartans.

Els gols es van repartir de la següent manera:
Genís (7) – 1
E. Alfaro (79) – 2
Sergi (21) – 1
Sergio (76) – 1

De totes maneres, deixant de banda el resultat, el millor de tot és el fet que el públic va gaudir d’un molt bon partit d’hoquei, i en el moment del comiat entre jugadors, tant els jugadors locals com els visitants es van abraçar i es van felicitar per l’espectacle ofert, enhorabona a tots ells pel Fair- play.
Aquests dos darrers partits han estat un bon toc d’atenció per a tots, i ens ha donat una bona idea del nivell que ens trobarem tant a la competició catalana com a l’espanyola, i demostra que tot està per fer i tot és possible!