Patinatge d’Adults i Veterans

PatinatgeDesprès de l’èxit en les darreres temporades, tornen les activitats de patinatge en línia i hockey per adults! Aquest any tindrem dues modalitats: patinatge en línia per adults i hockey en línia per adults (veterans).
Per inscriure’t a les activitats si us plau fes click al botó inferior i omple el formulari. Un cop omplert el formulari, el nostre departament de secretaria es posarà en contacte amb tu per formalitzar la inscripció.

 

button

 

 

 

Patinatge d’Adults

Les classes de patinatge d’adults van dirigides a majors de 18 anys amb o sense experiència sobre patins en línia. A les classes els participants tindran una atenció personalitzada on podran treballar diferents aspectes del patinatge, des de fer les primeres passes sobre els patins fins a les tècniques més avançades per frenar o girar. Així doncs, no hi ha un nivell mínim ni màxim per gaudir de les classes.

L’objectiu de l’activitat és que els participants aprenguin a patinar dins la pista amb unes condicions optimes de seguretat per desprès aplicar-ho al carrer. Dincs del marc de l’activitat també es plantejaran rutes en patins per ciutat amb la supervisió del monitor/a.

Horaris:

Dimecres de 21:15 a 22:30 al CEIP Maria Montessori

Divendres de 19:45 a 21:00 a la pista Francesc Calvo
L’activitat comença el proper Divendres 2 d’Octubre i finalitza el 24 de Juny de 2016

image

Comentaris

comentaris