Bon inici de temporada de l’infantil Black

12036532_10206156357901368_6886470210504883333_n Per fi ha començat la temporada!!
Avui a la pista de Francesc Calvo, hem començat una temporada que es presenta d’allò més emocionant.
El primer partit ens enfrontava amb l’equip barceloní dels Tsunamis, que tot i venir molt just de jugadors, ha presentat una resistència que ningú diria en veure el marcador final.
La primera part ha començat amb un ritme molt alt per part dels nostres jugadors, de fet quan encara no es duia un minut de joc, ja havíem creat dues ocasions de gol molt ben resoltes pel seu porter.
Els canvis de línia, es feien ràpidament i de forma constant però no trobàvem el camí del gol, si bé també és cert, que la nostra porteria no ha perillat en cap moment del primer temps.
Quan dúiem 7 minuts, hem tingut la primera exclusió, però tot i jugar en inferioritat, el domini i les ocasions eren pels jugadors rubinencs. I quan tot just feia uns segons que havíem recuperat la igualtat, en Genís (7) en jugada personal ha trencat l’empat a zero.
El primer gol ens ha donat aquell punt de confiança i de seguretat i ens ha permès jugar molt millor, així doncs en Coronas (11) en el minut 10:44 feia el segon.
El tercer ha trigat una mica més, però ha arribat en una jugada de tot l’equip, i en Galobart (00) ha assistit a en Guerrero (9) perquè sol davant del porter fes el tercer. L’equip visitant ha començat a defallir, i de mica en mica anaven caient els gols, el quart marcat per en Sergio (76) en jugada personal, el cinquè obra d’en Galobart (00) que ha desviat un xut d’en Genís (7) i el sisè que i últim de la primera part ha estat d’en Coronas (11) després d’una bona jugada d’en Sergio (76).
Cal destacar que el nostre porter Pol Alfaro (97) no ha hagut d’intervenir en cap moment de perill, gràcies a la bona intensitat de la defensa.
A la segona part, tots dos equips han canviat de porters, per la nostra part ha entrat la Carol (36) que tot i tenir poca feina la resolta de forma fantàstica.
La segona part ha estat diferent, els nostres jugadors ja havien agafat el ritme i l’equip visitant mostrava signes de cansament, tant física com anímica i quan tot just dúiem un minut en Eric Alfaro (79) aconseguia el seu primer gol rematant una passada d’en Sergi (21).
Tot seguit han vingut 6 minuts de molta superioritat, en Guerrero (9) feia el seu segon gol gràcies a una bona passada d’en Javier (71). Pocs minuts després el que repetia era l’Eric Alfaro(79) després que en Joel (98) l’assistís. I per acabar aquests minuts trepidants, en Javier (71) rematava la passada d’en Genís i posava el 10-0 al marcador.
Tres minuts més tard Eric Alfaro (79) feia el seu ” hat- trick” particular rematant una passada d’en Víctor (14). Després ja no hi ha hagut més novetats, dues exclusions, una per cada bàndol, i poca cosa més.
Cal destacar que tot i el resultat hi ha coses a millorar, coses que el ” coach” en Xavi P. ha pres nota, però les sensacions són bones i esperem veure un molt bon any d’hoquei línia. També cal dir que tot i el resultat, els porters visitants han fet una gran feina, amb aturades de gran mèrit, però la superioritat física i en efectius era massa per aturar-ho tot.