L’aleví Black, campió de la Copa Federació

DSC_0602 (1) Aquest darrer cap de setmana hem viscut el final de temporada per als nostres nois de l’aleví black, i ho feien amb algunes baixes sensibles, especialment la del seu entrenador Xavi Porqueras, que està disputant el mundial d’hoquei línia a Argentina, molt ben substituït a la semifinal per la Carlota i a la final per en Marcus.

La jornada començava amb la semifinal de la copa federació, que ens enfrontava al sempre complicat Jujol. Tot i que els de Sant Joan Despí presentaven un equip format per alevins de primer any i benjamins, ens va presentar moltes dificultats. Es tancaven molt bé i sortien en ràpids contraatacs, que tret en els minuts finals del partit van estar sempre molt ben controlats per la nostra defensa.

Els Spartans, van assetjar la porteria contraria des del primer segon, però s’estavellaven sempre amb la gran feina del porter de l’equip verd, o bé amb els pals. Així doncs el primer gol, no va arribar fins als darrers minuts de la primera part i malgrat  no patir defensivament, els jugadors rubinencs es mostraven cada cop més nerviosos per la falta d’encert.
La segona part, va ser pràcticament com la primera, però el cansament dels Jokers provocat per les altes temperatures va començar a passar factura i els nostres nois van aconseguir obrir marge en el marcador fins al 7-2 final. I un altre cop a disputar una final, aquest cop contra l’ Uroloki.

La final s’ha disputat aquest diumenge al matí, i com a les semifinals l’equip al qual ens enfrontàvem juga molt bé defensivament i ens costa fer-li un gol. Però aquest cop la sort ha estat del nostre costat i en la primera jugada de perill hem aconseguit obrir el marcador, cosa que ens ha donat més tranquil·litat i ens ha permès fer el nostre joc. Tot i així, els nois de l’Uroloki no han abaixat els braços i ens han obligat a mantenir la intensitat del joc, i a la mitja part arribàvem amb un ajustat 2-0.

A la segona part, altre cop l’aspecte físic s’ha mostrat determinant en el resultat, com demostra el 7-0 final, guanyant el darrer títol de la temporada i signant així la que segurament és una de les millors temporades del nostre club en categoria Aleví.

Aquests nois… tots i cadascun d’ells, han ajudat a l’equip en la mesura de les seves possibilitats i ens han fet gaudir d’un nivell d’hoquei extraordinari, guanyant tots els títols possibles (lliga regular, play- off de Catalunya, Lliga Espanyola, Campionat d’Espanya i Copa federació).

Però el més important de tot ha estat la seva actitud, tot i que sempre hi ha coses a corregir i a millorar, puc dir que ha estat un plaer formar part d’aquest equip.

A més, no seria just acabar la temporada, sense fer un petit homenatge a tots els pares i mares d’aquest equip, perquè si aquests nois han assolit tot això, és gràcies també al seu esforç, esforç econòmic i de temps, sacrificant hores, migdiades, caps de setmana i altres dies festius.

També volia agrair la feina realitzada pels nostres companys de Tucans, com sempre una organització excel·lent, és un plaer visitar la vostra pista i en especial en jornades així. Sense oblidar-me dels àrbitres (sempre criticats) però que formen un col·lectiu del tot entranyable i que ens faciliten la feina als delegats en tot el que poden.

Per acabar, avui no he volgut posar el nom dels golejadors i assistents com en altres ocasions, perquè com equip que són es mereixen sortir a la darrera crònica tots ells.

Coach: Xavi Porqueras Marques
Porter :Pol Alfaro (97)
Jugadors:
Sergio Medina Holgado (76)
Genís Mas Rabell (7)
Ivan Guerrero Barrabés (9)
Javier Martínez Cortés (71)
Marc Galobart Briega (00)
David Coronas Ruíz (11)
Samuel Molina Montiel (02)
Marc Tasias Feliu (25)

DSC_0610     DSC_0592

David Galobart (delegat)

Comentaris

comentaris