Gran partit de l’infantil White contra el Castellbisbal

004 Cent Patins White 4 – Castellbisbal 1

Partidàs d’hoquei el que es va veure a la pista Francesc Calvo de Rubí en partit de Copa Federació de la categoria infantil. L’infantil White i el Castellbisbal van oferir-nos un bon espectacle, en un partit que va decantar-se a favor dels locals però que en tot moment va ser vibrant i intents.

La primera part va ser més agraïda que la segona (on les exclusions van treure vistositat al joc durant força minuts) però tot i així, podriem dir que el nivell exhibit perls dos equips va ser prou bo durant tot el partit. Va ser precisament durant el primer temps, on, el millor joc col.lectiu dels de Rubí va començar decantar la balança al seu favor enfront els contracops rapidíssims dels nois del Castellbisbal que van topar-se sempre amb una immensa Carol a la porteria. D’aquesta manera, primer el David Coronas i després l’Artur, posaven un dos a zero que començava a fer forat en el marcador i que ens feia jugar amb més tranquil.litat i confiança davant un perillós rival que et podia fer mal en qualsevol moment.

Ja a la segona part, les coses encara van millorar una mica, i és que, després d’uns quants minuts de joc intens a les dues porteries, però sense definir per la bona actuació dels dos porters, el David Coronas tornava a marcar i deixava un tres a zero que semblava bastant definitiu. Tot i així, el Castellbisbal va seguir lluitant, i finalment va aconseguir fer un gol de l’única manera possible que podia fer-li a la Carol, de tir fortíssim i per l’escaire. El 3 a 1 tornava a donar emoció, però pocs instants després, l’Adrià s’encarregava de tancar el partit amb un quart gol que, ara sí, ja seria definitiu.

Queda clar que, per acabar guanyant un partit d’aquesta manera davant un bon rival com el Castellbisbal, cal que tot l’equip treballi i jugui molt concentrat durant tot l’enfrontament, i així ho van fer tots els nostres jugadors. Felicitats nois!!!