Alevins: Uroloki 0 – Cent Patins Black 6

86371c00944f668929715d86ce565ab5 El partit d’avui arribava en una setmana especialment complicada per als nostres amics de l’ Uroloki, i és que els fets succeïts aquesta setmana han deixat molt tocats a tots els amants de l’esport i en especial a la família de l’hoquei línia.

Per aquells que puguin tenir la idea de relacionar el nostre esport amb la violència, s’haurien adonat del seu gran error en el moment que l’equip barceloní ha volgut retre homenatge als nostres jugadors per la gran temporada que estan realitzant, guanyant totes les competicions en les quals han competit fins al dia d’avui, tot oferint-lis el passadís de campions. Seguidament tots dos equips s’han saludat al mig de la pista en senyal de respecte.

El partit ha estat molt ben disputat, com sempre l’equip local ens ofereix molta resistència, especialment a la seva pista. Com a mostra de la gran igualtat, el resultat final del primer temps era només de 0 a 1, gol aconseguit per en Guerrero (9) aprofitant una bona assistència d’en Javier (71).

El domini era clar a favor dels Spartans, però la feina ben feta en defensa i el gran partit del seu porter, feia que el premi del gol es resistís.

La segona part, ha començat igual, l’equip tocava i tocava, buscava els espais però el puck no volia entrar fins que en Galobart (00) aprofitava un rebot i aconseguia el segon gol i el que ens donava la tranquil·litat.

Cal destacar, el gran partit del nostre porter, l’ Alfaro (97) que s’ha mostrat molt atent durant tot el partit, tot i tenir poca feina ha hagut de resoldre algunes jugades compromeses, molt ben resoltes en tot moment. I també, al Samu (02) sempre fent la feina silenciosa, oferint detalls de gran qualitat, i donant una seguretat defensiva que l’equip agraeix moltíssim.

El segon gol, ens ha donat més confiança i ha desmoralitzat més als contraris, com ho demostra que en 4 minuts han encaixat 3 gols, Sergio (76), Marc T (25) ha passada d’en Sergio (76) i Coronas (11).

Finalment quan faltava poc més d’un minut en Javier (71) aprofitava una assistència d’en Sergio i aconseguia el resultat de 0-6 final.

El partit ha acabat i ara només esperem que la normalitat es vagi instaurant a casa de l’ Uroloki i que el tema a tractar sigui, un altre cop l’hoquei línia.

Però no vull acabar aquesta crònica, sense tenir unes paraules de record, per a totes les víctimes d’aquests fets, i a les seves famílies, molt especialment al meu company de taula i al qual li desitjo el millor.

Espero veure aviat

David Galobart (delegat)

Comentaris

comentaris