Victòria ajustada de l’infantil White

004 Cent Patins White 6 – Gadex “A” 5

L’infantil White va aconseguir una victòria ajustada, contra el Gadex “A”, en un enfrontament un pèl estrany marcat per les exclusions i el joc travat, que el van fer poc vistós, però en canvi, amb un marcador que el va fer interessant fins el xiulet final.

El partit va començar molt bé pels de Rubí, que van anar per feina i va aconseguir posar un 3 a 0 en el marcador als pocs minuts de joc. Semblava que es veuria un bon partidet, sobretot per part nostra. A partir d’aquí però, el joc es va començar a descontrolar per les dues parts. Va començar a haver exclusions a les dues bandes, cap equip creava jugades amb criteri i el puck passava d’un conjunt a un altre amb massa facilitat. I el pitjor de tot, és que aquesta va ser la tònica fins el final del partit. L’única cosa que el feia emocionant eren els gols que s’anaven aconseguint en accions aïllades. Així doncs, primer el Gadex retallava distàncies amb un gol, al cap d’uns minuts, el Cent Patins feia el 4 a 1 i abans del descans, els de Sabadell aconseguien el seu segon gol.

Com hem comentat abans, la segona part va continuar igual que va acabar la primera: poc joc però emoció en el resultat, i és que, només començar, el Gadex marcava el 4 a 3. A partir d’aquí i durant uns minuts, l’equip local, entrenat en aquesta ocasió per l’Andrea, es va espavilar una mica i va fer dos gols més que semblaven liquidar el partit, però novament, les exclusions i les errades dels locals, van fer que el Gadex marqués un quart gol. La pressió que va posar durant els últims instants de partit l’equip visitant per intentar retallar distàncies encara els va servir per fer el seu cinquè gol. Per sort nostra però, ho van aconseguir quan només quedaven dos segons de partit. Finalment doncs, s’aconseguia guanyar, per un gol de diferència, un partit poc lluït.

Gols i assistències: Bryan (2,0), Sergio (2,1), Jordi (1,1) i Genís (1,2)