L’infantil Black, sotscampió de Catalunya

clip_image002FINAL PLAY-OFF INFANTIL BLACK

Només podem començar amb una felicitació als nois de l’infantil Black ..

El nostre nois van afrontar el dissabte amb una intensa semifinal contra el Tsunamis, el qual no va poder en cap moment frenar nostres nois que van guanyar per un contundent 9 a 0.

Poc més podem dir d’un partit molt complet jugat amb molta intensitat i malgrat el resultat contra un rival que en cap moment va deixar de lluitar.

Diumenge seria diferent, l’os era molt més difícil de rosegar, el Jujol, que venia amb l’anell de campió de la lliga nacional i amb la impressions pròpies molt altes.

La veritat és que ens van guanyar, si és veritat, però no van donar en cap moment proves de superioritat, van tenir molta sort amb un gol molt aviat que va deixar una mica tocat el nostre equip que en cap moment es va deixar portar per ells. El partit va ser molt bo, del millor que es podia veure, amb molta intensitat i un joc superior.

Al primer li va seguir un segon gol, tampoc van perdre el lloc els nostres nois i van marcar un gol. Amb 2 a 1, hi havia molt partit, però sense que sigui una excusa ara faré una cosa que no acostumo, que és a parlar dels àrbitres.

Quan el Jujol va fer el seu tercer gol, i nosaltres jugàvem cada vegada més intensament i aconseguíem el segon gol, els àrbitres es carregaven el partit al xiular unes faltes molt rigoroses, excepte la tercera, en la nostra contra que ens va impedir realment fer el nostre partit.

Segurament no és excusa però els àrbitres han de ser més equànimes i no ho semblaven.

Bé, ja esta de rebequeries, vam perdre però no ens van derrotar, no són millors diguin el que diguin i el nostre equip ha de pensar que poden aconseguir el que es proposen perquè són els millors.

Les més sinceres felicitacions a tot l’equip i al seu entrenador, com veureu, no he nomenat a cap jugador per que tots són protagonistes i tots són els millors.

També vull felicitar als nostres companys del White que van quedar tercers en un gran partit.

Ànim nois, encara queda partits i ens veurem en la propera final.

Valentín Iglesias (delegat)

Comentaris

comentaris