Un cap de setmana intens amb dos partits per l´aleví Red

CHL. PREMIÀ                   4

i

GADEX                              6

HRC. CENTPATINS RED    1

Després d´haver guanyat el seu segon partit de la temporada davant l´aleví White per  4-1 les Espartanites semblava que estaven preparades per afrontar un cap de setmana amb dos partits molt difícils que es van confirmar a les pistes.

Al matí es van enfrontar al CLH Premià en un partit ajornat que va ser molt ajustat  encara que no ho sembla veient el resultat final de 1-4 i ja per la tarda es van enfrontar al Gadex on el resultat va ser de 6-1.

A la primera part va fer molt mal el fet de que els locals fessin 4 gols casi seguit, encara que el gol de Lara en els últims segons del partit, que va posar el 4-1 en el marcador, va fer que les Espartanites es centressin en la segona part, el que va fer que nomes encaixessin dos gols mes en la segona part.