Doble jornada positiva per l’aleví Black

La jornada d’hoquei per a l’aleví Black, va començar el dissabte a la pista de l’Uroloki, pista tradicionalment complicada pel paviment i també per les grans actuacions que fa el porter local.

El partit es va complicar durant la primera part, tot i no patir gaire en defensa, l’encert en atac era nul, les jugades acabaven totes picant al pal, o a les mans del porter.

El primer gol va arribar quan faltaven 45 segons per acabar el primer temps, després d’una assistència d’en Coronas ( 11 ) molt ben rematada per en Genís ( 7).

Aquest gol ens va permetre, jugar una mica més tranquils, i sense tantes urgències.

A la segona part, els nostres van sortir decidits a sentenciar, i quan només dúiem 3 minuts, en Galobart (00) va marcar en jugada personal.

Des d’aquest moment, el domini va ser més aclaparador, pràcticament no rebíem jugades de contraatac però ens costava sentenciar. No va ser fins als darrers minuts que en Marc T (25) va fer dos gols seguits i sentenciaven ara sí, un partit molt complicat.

El segon partit, ens enfrontava a l’equip sabadellenc del Gadex aquest diumenge al migdia. Un partit que sempre agrada jugar per la rivalitat existent. Així doncs, els Spartans, van sortir decidits a prendre la iniciativa en el joc i ja a la primera part, guanyaven 4 a 1.

Tot i no patir en excés en defensa, els contraatacs visitants ens feien molt mal i patíem més del necessari.

La segona part, ha estat més estranya, l’intercanvi de cops entre els dos equips ha fet que es veiés un joc poc ordenat, i la nostra defensa ha patit més del que és normal. Però tot i això, el resultat final ha estat de 7 a 2, i a falta de dues jornades recuperem el liderat de la categoria.