Elit femení: CPLV Panteras 2 – Cent Patins 3

Sènior Femení

CPLV PANTERAS   2

HCR CENT PATINS    3

Les fèmines van ser les primeres en enfrontar-se al CPLV, en els inicis del partit no van estar massa encertades i el Valladolid era qui controlava més el partit i passats 4 minuts van inaugurar el marcador, tot i així  no van trigar més que un minut en empatar el partit, les jugades d’atac anaven d’una i altra banda i van ser les castellanes que van tornar a marcar. Sota pals la portera Aleví Carolina Moreno va tenir un paper destacat, treien un parell de mans i una guarda que van evitar un marcador més ampli. A 6 minuts del descans Ainhoa tornava a marcar deixat un 2-2 al descans.

En la segona part el Cent patins va sortir més centrat en el partit, controlant més la pastilla i creant més ocasions. D’altra banda les Val·lisoletanes també van apretar l’accelerador però Carlota Alvarado sota pals en aquesta segona part va estar increïble aturant tot el que li arribava amb una actuació espectacular. El partit podria decantar-se de qualsevol de les dues bandes però a 2 minuts del final Ainhoa Merino feia un altre Hat trick. D’aquesta manera les fèmines del Rubí mantenien la imbatibilitat en aquesta lliga liderant la classificació a 7 punts de les segones tot i havent disputat un partit menys.