Valuós empat de l’infantil White

011 Tsunamis 4 – Cent Patins White 4

Meritori empat de l’infantil White a la pista dels Tsunamis davant un equip on gairebé tots els seus jugadors eren, físicament, més grans i on, com ja es prou sabut, no es pot desplegar el tipus de joc que caracteritza al nostre conjunt, acostumat a una pista més gran i amb la superficie i la valla molt més practicables.

Doncs bé, davant d’aquestes adversitats i amb un marcador en contra durant la segona part de 4 a 2, l’equip d’en Nacho va ser capaç de treure, finalment, un empat que pot ser molt important al final de la fase regular.

Només començar, els Tsunamis van inaugurar el marcador i ens van estar apretant de valent buscant un avantatge més gran, però el Cent Patins va poder sobreposar-se momentàniament i fins i tot va saber neutralitzar el gol inicial amb una diana feta pel David Martínez, que va rematar un esplèndida passada del Sergio. Però va ser un miratge ja que pocs instants després, l’equip local ens va tornar a marcar (aquesta vegada per partida doble), posant un 3 a 1 que començava a fer perillar les aspiracions del nostre conjunt. A més, com ja hem dit, les característiques de la pista no ajudaven gaire. Malgrat tot, abans d’arribar al descans, el Genís feia el 3 a 2, un resultat que ens enviava a la mitja part amb certes esperances de refer la situació.

Durant els primers instants del segon temps, els dos equips van començar jugant amb certa precaució, segurament pel marcador tan ajustat, però finalment el que va tornar a obrir la llauna va ser l’equip de Barcelona, que ampliava novament el seu avantatge a dos gols. La situació es complicava de valent. A partir d’aquí però, un petit retoc en les línies i unes quantes indicacions prou encertades per part del Nacho, van fer el seu efecte i van provocar que, primer s’escurcés la diferència amb un gol fet per l’Alan després d’una passada molt bona de l’Adrià i després, en una acció comentada en un temps mort, el Sergio va empatar el partit en aprofitar una assistència del Genís. L’equip salvava una situació força complicada.

Al final, cap dels dos equips va atrevir-se a llençar-se a la desesperada a buscar la victòria, i malgrat ho van intentar (sobretot els Tsunamis que van disposar de superioritat a falta de dos minuts per acabar), més aviat es van dedicar a intentar mantenir el punt i no encaixar un derrota.