Important victòria de l’infantil White

003 Cent Patins White 3 – Gadex 1

L’infantil White va aconseguir una victòria molt important davant un rival força complicat (recordem que ens va derrotar a la seva pista al partit de la primera volta) i a més, ho va fer realitzant un partit molt complet malgrat no tenir-lo lligat fins els darrers segons.

Durant la primera part, el Cent Patins va buscar amb insistència la porteria contrària, i ho va fer realitzant un joc ràpid i precís, movent el puck amb criteri i controlant molt bé la possessió quan començava jugada des del darrera, a més, cada cop que el Gadex creava ocasions de gol es topava amb el Pol, que per cert, va fer un partit impecable. Tot i el domini, el gol no arribava, i el rival en qualsevol moment et podia complicar la vida. Però en un dels moments més delicats d’aquesta primera part, en situació de “box play”, el Cent Patins va aconseguir obrir la llauna mitjançant un contracop ben llençat per l’Adrià i molt ben aprofitat per l’Alan. El partit es posava de cara de la manera més inesperada. D’aquí al final del primer temps, ja no hi va haver rmés gols.

Després del descans, la situació, més o menys, va seguir igual, es veia un bon partit però els gols brillaven per la seva absència, fins que, a l’equador d’aquesta segona part, el Genís aconseguia el segon gol local (amb assitència del Joel). Amb el dos a zero, l’equip d’en Nacho es va dedicar a controlar el partit intentant tenir molta possessió de la pastilla i deixar caure el minuts que faltaven, però a un minut i mig pel final, el Gadex va escurçar diferències marcant el 2 a 1. Ens tocava patir. Tot i el gol visitant però, el Cent Patins va saber mantenir el control del joc aquests últims instants de partit i fins i tot va aconseguir fer un tercer gol, marcat pel Gerard, a 16 segons del xiulet final, que lògicament ja seria definitiu. S’aconseguia una gran victòria que pot ser molt important de cara a la classificació final pel que fa a la fase regular d’aquesta lliga.