Gran victòria de l’aleví Black

El primer partit del nou any, era el plat fort de la segona volta. Els dos primers equips empatats a punts buscaven el lideratge en solitari i tot just amb pocs dies de preparació després de les festes nadalenques!!

El partit ha començat amb un Jujol endollat, que en només 28 segons ja havia obert el marcador, i feia recordar als nostres jugadors que les festes ja havien acabat.

El domini ha estat total durant els primers 8 minuts, que és el que han trigat els Spartans ha fer la primera jugada amb perill. I de mica en mica, han anat situant-se a la pista. Quan tot semblava que la primera part acabaria amb aquest 1 a 0, dues jugades consecutives ( 13 segons entre una i altra ) han provocat que anéssim a la mitja part amb un 3 a 0 que deixava molt difícil el partit.

No sabem què els hi ha dit el nostre coach als nanos, però la segona part ha estat totalment diferent.

Per començar l’actitud de l’equip ha estat una altra, intensitat en defensa i efectivitat en l’atac.

Fruit d’aquest canvi, ha arribat el primer gol, tot just després de la primera exclusió que afectava l’equip local. Dos minuts de superioritat, molt ben jugats pels rubinencs i que ha acabat amb el 3 a 1, marcat per en Galobart ( 00 ).

Feia falta saber com reaccionarien els locals, però en una jugada ràpida i després d’una bona assistència d’en Genís ( 7 ) en Marc T ( 25 ) feia el segon gol i deixava desconcertat a l’equip local.

En ple desconcert dels locals, ha arribat el 3 a 3, després d’una jugada molt ben trenada entre Sergio ( 76 ) i Coronas ( 11 ), molt ben rematada per aquest últim.

A partir d’aquí els nervis han pogut més que el cap en l’equip local que ha rebut una segona penalització molt ben aprofitada pels visitants, que ràpidament han aconseguit el 3 a 4, marcat per en Galobart ( 00 ) i assistència d’en Genís ( 7 ).

Faltaven 5 minuts i havíem capgirat el marcador, els nostres jugaven convençuts que podien aconseguir els tres punts i més quan en Javi ( 71 ) feia el cinquè gol amb assistència d’en Marc T ( 25 ) i a més l’equip local rebia una nova penalització. El nou “power play” altre cop molt ben jugat pels Spartans ha col.locat el 3 a 6 definitiu al marcador, marcat altre cop per en Marc T ( 25 ) amb assistència d’en Sergio ( 76 ).

A falta de 1:32 , hem rebut la primera penalització però això no ha fet que el marcador es mogués més i els Spartans han aconseguit el seu objectiu i s’han endut els tres punts, que tot i no sé decisius ( aquest any torna a haver-hi play-off ) donen forces per continuar  la resta de temporada.