Empat de l’infantil White

006 Cent Patins White 2 – Tucans 2

Empat de l’infantil White contra els Tucans en un partit emocionant i ple d’ocasions per part dels dos equips, però sobretot per part de l’equip d’en Nacho, tot i que una vegada més, va topar amb un porteràs.

Des de l’inici del partit, tots dos equips van jugar amb intensitat i pressionant al seu rival però sense fer-se massa mal. L’únic equip que creava alguna ocasió era el Cent Patins però finalment el primer a marcar va ser l’equip visitant, que als vuit minuts de joc inaugurava el marcador. Malgrat el gol encaixat, el Cent Patins va començar a controlar el partit i va començar a disposar d’ocasions clares de gol, però com ja hem comentat, el porter era una autèntica muralla, a més, els contracops dels Tucans generaven força perill i en qualsevol moment podien eixamplar el seu avantatge. Tot i així, la insistència local va acabar tenint el seu premi en forma de golàs marcat per l’Adrià, que va empatar després d’engaltar un forta canonada que va entrar per l’escaire de la porteria rival. L’empat va esperonar l’equip, que va apretar l’accelerador per buscar el seu segon gol, però no ho aconseguia de cap manera. Amb l’1 a 1 finalitzava la primera part.

La segona part va començar molt bé pels locals ja que als dos minuts de joc, en una jugada un pèl embolicada a l’àrea dels Tucans el Genís aconseguia marcar el 2 a 1. Tot i el gol, la tònica va continuar sent la mateixa de gran part del primer temps, amb domini dels locals sense premi en forma de gol, i contracops perillosos dels visitants que tampoc sabien transformar. A l’equador d’aquest periode però, els de Sant Adrià si que van saber aprofitar una ocasió i empataven el partit a dos gols. A partir d’aquí, i fins al final de l’enfronament ja no hi va haver més gols, tot i que els nois d’en Nacho ho van seguir intentant però no hi va haver manera.

Amb aquest resultat i el joc desplegat, queda el dubte de saber si s’ha sumat un punt o se n’han perdut dos. En qualsevol cas, l’equip ha de seguir treballant per millorar dia a dia.