Aleví: Gadex 0 – Cent Patins Black 8

El partit es jugava a les 20’30 h, i si ja és difícil jugar en una pista on la climatologia pot ser decisiva, on hi ha poca llum, i el puck llisca poc, a més a més li hem de sumar la poca atenció que donen els gestors d’aquestes instal.lacions cap al nostre esport.

Les claus per accedir al vestidor, les vàrem aconseguir quan faltaven 20 minuts per començar el partit, més gràcies a l’equip local que no pas als encarregats d’aquesta tasca, així doncs els jugadors ( d’ ambdòs equips ) van haver de canviar-se amb temps rècord.

Finalment el partit va començar amb poc retard, i per fí l’ hoquei es va convertir en el tema principal i ben aviat va quedar demostrat, que el Cent Patins havia anat a passar-s’ho bé. No dúiem ni 1 minut de partit que en Coronas ( 11 )  va aconseguir obrir el marcador.

El segon, va trigar una mica més però va tornar a ser en Coronas (11 ) el que va fer pujar el 0-2 al marcador.

El tercer va ser obra d’en Marc T (25 ) amb assistència d’en Samu ( 02)  quan tot just estrenàvem el minut 6 i un minut més tard en Javier ( 36 )  feia el quart. Amb aquest resultat arribàvem a la mitja part.

La segona part, va ser si fa no fa com la primera, els gols van trigar més a arribar però en Sergio ( 76 ) en dues ocasions i en Coronas ( 11 ) dos cops més, feien que el resultat final quedés amb el 0-8 final.