Aleví White: Bon inici però mal final

20141122_121137 HCR CENT PATINS WHITE 3 – C. ESCOLAPIS SARRIÀ  4

L’Aleví del Cent Patins rebia en aquesta ocasió  al CES de Barcelona en la matinal de Dissabte.

Una primera part en què tot i què el CES inaugurava el marcador, els rubinencs no es van posar nerviosos i van respondre amb bon joc i diverses ocasions de gol, el fruit d’això va ser una remuntada que Ramón Demelo, Arnau Marcos i Marc Esparbé ens deixaven al descans un marcador de 3-1.

En la segona part es va girar la truita completament, un possible excés de relaxació va permetre a els barcelonins sortir del seu camp i acostar-se amb molt més perill a la porteria d’en Marc López, què tot i fer un partit molt destacat aturant infinitat de tirs, no va poder fer res en els tres gols d’aquesta segona part. En definitiva un partit estrany perquè aquest Aleví va demostrar ser superior en joc al CES, cal què es prenguin aquest partit com una lliçó i treballar aquesta baixada de intensitat que els va abocar a la derrota. Tot i així vàrem poder constatar la bona feina que estan fent i la progressió en aquesta temporada.

Ànims que això no ha estat res, seguim treballant.