Primera victòria del Juvenil a casa

Tercer partit i segona victòria dels nostres Juvenils en aquesta curta lliga.

Primera a casa nostra.

Tot i que l´hora del partit era complicada , les 15 hores, el nostre equip tenia moltes ganes de reivindicar-se a la nostra pista.

De bon començament hem vist com els nostres sortien a pressionar a Tsunamis i  en menys de 3 minuts el marcador era de 2-0 .

Hem vist com l´equip es relaxava i Tsunamis empatava 2-2 ,i a la mitja part el marcador era un apretat 3-2.

A la segon part i durant gairebé 10 minuts el marcador s´ha mantingut amb diverses ocasions per als dos equips, ha estat al minut 12 quan hem fet un quart gol que donava certa tranquil·litat a l´equip.

Després d´una errada en defensa que posava el 4-3  al minut 4 i feia pensar en un final agònic , els nostres que sempre han anat pel davant i amb iniciativa , a falta d´un minut han aconseguit el cinquè gol. 5-3 Final.

A destacar d´aquest equip el bon funcionament de les rotacions en las que l´equip no perd mai ni poder defensiu ni ofensiu .