Infantil: Cent Patins Black 8 – Tsunamis 0

clip_image002El resultat sembla molt clar però resulta enganyós, a l’equip li va costar 16 minuts marcar i la primera part només va acabar amb 3-0.

Al principi el partit va ser nostre però sense claredat i sense grans oportunitats davant un bon equip que mantenia bastant ordenadament el seu joc però tampoc sense fer ocasions de gol.

Així va continuar el partit fins que a falta de 4 minuts , l’Erik obria el marcador, seguits gairebé els gols de Cristian i Fran.

Els nostres jugadors durant el descans van ser seriosament alliçonats per Lluis, que cal dir no estava gens content amb el joc.

La segona part va començar una mica com la primera fins que als 7 minuts de joc van començar ha marcar els nois.

Primer va ser Fran, seguits en escàs minuts per gols dels dos Pol i un altre més de Fran, amb 7-0 el partit estava completament dominat fins que a falta de 3 minuts Pol va tornar a marcar.

El partit va acabar amb una sèrie d’expulsions al nostre equip que no van arribar a descentrar i va acabar molt millor que va començar.

Esperem que la setmana que ve el partit que és d’hora no els agafi una mica adormits.