Partit de tràmit, ben resolt per l’aleví Black

Partit de tràmit, ben resolt pels nostres nois. El menys important era el resultat, ja que des d’un bon principi es va veure la superioritat de l’equip local davant d’un Tsunamis molt jove.

Als pocs minuts de començar la primera part i després d’un domini aclaparador en Samu (02) feia el primer després d’una bona assistència d’en Marc T (25), i tot seguit queia el segon després d’un gran xut d’en Genís (07) que rebutjava el porter i en Galobart (00) molt atent feia el seu primer gol.

A la mitja part, el resultat ja era de 5 a 0, i el nostre porter en Alfaro (97) no havia tingut massa feina i l’havia resolt molt bé.

A la segona part, el nostre coach Xavi P. va aprofitar per fer proves, però la intensitat no va baixar així doncs el compte golejador va seguir pujant, fins al resultat final de 12 a 0.

Els golejadors han estat

Samu (02), Javi M (71) un gol cadascún. En Coronas (11), Guerrero (09), van marcar per partida doble i en Sergio (76) i Galobart (00) van aconseguir tres gols cadascún.

Cal destacar també a tots aquells que van assistir als companys però que no varen marcar , com a en Genís (07) que amb 4 assitències és el jugador amb més assistències de l’equip, en Coronas (11 ) en va fer dues i en Marc T (25), Guerrero (09) , Sergio (76) i Javi M (71) una cadascún.

Enhorabona i a seguir treballant que la temporada és molt llarga !!