Derbi aleví: White 1 – Black 5

El partit que hem vist aquest dissabte a la pista rubinenca ha estat molt més disputat del què el marcador pot indicar.

En un principi l’equip que actuava com a local, ha començat amb molts dubtes i aquest fet ha estat aprofitat per l’aleví Black per començar a marcar diferències, i primer en Genís ( 07 ) i tot seguit en Coronas ( 99 ) han obert escletxa en el marcador en poc més de dos minuts i poc més tard en Galobart ( 00 ) feia el tercer gol de l’equip, després d’una bona assistència d’en Sergio ( 76 ).

A partir d’aquí , els nois de l’aleví white, s’han centrat en defensa i el porter Villamor ( 54 ) ha començat a agafar confiança i ha fet aturades de gran mèrit, mentre que els seus companys posaven cada cop més difícil les coses als atacants del black .

No ha estat fins a finals de la primera part, que l’aleví black ha aconseguit sentenciar el partit. Ha estat altre cop en Galobart ( 00 ) després d’una bona assistència d’en Coronas ( 99 ) i en Guerrero ( 9 ) amb assistència d’en Javier ( 71 ) que feien pujar el 0 a 5 al marcador.

La segona part, ha estat molt més tranquila en quant a gols, però els dos equips han demostrat que volien guanyar i l’aleví white mai ha baixat els braços. Ha estat gràcies a això , que en un error defensiu l’Iker ha recuperat el puck , ha marxat sol de cara a porteria i ha batut l’Alfaro ( 97 ) que fins aleshores s’havia mostrat molt segur.

Tot i que els dos equips van seguir buscant la forma de marcar algun gol més , el marcador ja no es va moure més.