Entretingut derbi infantil

010 Cent Patins White 3 – Cent Patins Black 12

Malgrat es va acabar imposant la lògica i el Black va acabar derrotant de forma àmplia el White, la veritat és que vem viure un derbi bastant entretingut, amb força gols (gairebé la majoria amb assistència) i a estones, més igualat del que pugui reflectir el marcador final.

De fet, durant bona part del primer temps, el joc anava d’una banda a l’altra, es creaven ocasions de gol constantment a les dues porteries i el marcador s’anava movent en ambues direccions. Primer va marcar el Black, després empatava el White, al cap de pocs minuts el Black aconseguia dos gols més i posava l’1 a 3, però el White reaccionava novament i tornava a marcar fent el 2 a 3. S’estava veient un bon espectacle. A partir d’aquí però, el Black va posar una marxa més i va començar a jugar amb més determinació, sobretot de cara a porteria, i abans dels descans va ser capaç de marcar tres gols més deixant un 3 a 6 que començava a decidir el partit.

A la represa, les coses van ser molt diferents, ja que, malgrat al principi la igualtat encara es va mantenir un mica, poc a poc el millor físic i la millor qualitat tècnica del Black van acabar passant per sobre del White que va acabar encaixant sis gols i només va ser capaç de fer-ne un en tot aquest segon temps. La lògica doncs, es va acabar imposant.

Com hem comentat, el partit va tenit molts gols i moltes assistències que van acabar repartits de la següent manera:

Black: Sergi (2,4), Raúl (2,2), Pol G. (2,1), Fran (1,2), Aleix (1,0), Cristian (1,0), Pol D. (1,0), Erik (1,0) i Bastian (1,0)

White: Sergio (2,0), Alan (1,0), Genís (0,1) i Jordi (0,1)