Partit de tràmit per l’aleví Black

Partit de tràmit, el disputat aquesta nit de divendres.

El resultat de 1-11 ho diu tot. Els Espartans han començat molt endollats, amb jugades ràpides i passades de mèrit, però l’encert en els llançaments segueix en l’apartat de millores a fer .

Unes vegades el porter que ha estat molt encertat, altres el pal i altres la falta d’encert, han provocat que a la mitja part s’arribés només amb un 0-2 a favor dels rubinencs. gols de Javier ( 71 ) després d’una bona assitència d’en Genís ( 7 ) i el segon obra d’en Coronas ( 11 ) .

La segona part ha començat com la primera, però l’equip local estava cansat d’anar darrera del puck, i als 4 minuts ha arribat el tercer gol Sergio ( 76 ), i tot seguit el   quart marcat per Galobart ( 00 ) amb assitència de Sergio ( 76 ).

Quan semblava que el partit s’havia trencat , una jugada aïllada on els nostres jugadors s’han distret , l’equip local ha aconseguit el seu gol.

A partir d’aquí els nostres nois han apretat una mica l’accelerador i han anat aconseguint un gol rera un altre. El cinquè l’ha realitzat en Genís ( 7 ) , el sisè en Sergio ( 76 ) , el setè en Coronas ( 11 ) seguit del gol del Marc T ( 25 ) , el novè de l’Ivan ( 9 ) , la desena l’aconseguia en Samuel ( 2 ) i tancava el marcador en Genís ( 7 ) .

Tot i que partits així no ajuden gaire a treure conclusions , el que si és clar és que aquest equip sap i pot jugar com a tal, ho demostra el fet que avui han aconseguit marcar tots els jugadors de camp com a mínim un gol.