Fàcil inici de temporada per l’Infantil Black A

clip_image002 L’inici de temporada dels nostres nois de l’infantil Black ha estat fàcil i prometedor.

Fàcil per que el nostre rival ens ha donat moltes facilitats i prometedor perquè el grup dia a dia es nota més cohesionat.

Tot i que aquest any la meitat de l’infantil A és nou els nois comencen a adaptar-se molt bé al nostre entrenador Luis, que encara que els coneix a tots àmpliament ha de polir i formar un grup amb molt potencial.

Pel que fa al partit contra l’Igualada que dir que el resultat no digui.

Igualada 0- Rubí Black A 17.

Com ja he dit el resultat ho diu tot, l’Igualada a aguantat 6 minuts a nostre equip sense rebre cap gol però als 6 minuts Pol Díaz a obert la llauna hi ha començat el festival.

Sergi per partida doble als quals s’han sumat els gols de Pol García, Aleix, Raúl i Bastian, han acabat la primera part amb qualsevol dubte i un resultat de 0-7 que donava indicis de com acabaria el partit.

La segona part ha estat un monòleg dels nostres nois que han arribat a fer 10 gols més.

Fran amb 3 gols, Pol García amb 2, Erik amb 2, Pol Díaz, Héctor i Cristian amb 1.

Amb aquests deu gols s’ha tancat el marcador, que podia haver estat més gran si una petita part de la resta d’oportunitats haguessin entrat.

Quant als nostres porters Rubén i Arnau han estat gairebé sempre dos espectadors més de l’espectacle.

A destacar en el nostre equip que tots els jugadors de camp han marcat un fet que no tots els dies podem tenir.

Esperem que aquest resultat i el bon començament ens porti a dies millors.