Aleví: Igualada 1 – Cent Patins Black 6

IMG_20140927_182720 El partit que ha jugat avui l’aleví Black, podia semblar un partit fàcil en un principi, degut a que la majoria dels jugadors locals eren benjamins. Però, l’actitud dels igualadins ha complicat molt les coses, amb una defensa forta i amb contraatacs ràpids han estat els primers en posar a prova al porter Alfaro ( 97 ), que ha demostrat estar molt atent durant els 30 minuts, amb poques intervencions però totes elles molt encertades.

De fet tota la primera part ha estat dominada pels Spartans, però sense encert davant la porteria local i no ha estat fins el minut 13 que en Coronas ( 87 ) ha marcat el seu primer gol i que obria la llauna. Tot seguit, quan faltaven 14 segons pel final de la primera part en Sergio ( 76 ) ha aconseguit el 0-2.

Qui es pensés que la segona part seria bufar i fer ampolles, s’ha endut un bon ensurt, quan tot just començar la segona part els iguadalins marcaven el seu gol i deixaven un resultat molt ajustat.

Ara si que els nostres s’han posat les piles i han començat a jugar com ells saben fer , i un minut després del gol local , en Coronas ( 87 ) marcava el seu segon gol i donava aquell punt de tranquilitat que necessitàvem.

Un minut més tard en Javier ( 99 ) després d’una bona assitència del Sergio ( 76 ) ha fet el 1 a 4. A partir d’aquí el grau de confiança dels nostres nanos ha anat creixent i s’han vist jugades realment interessants, amb bones combinacions i rematades de mèrit. Com la gran assistència que ha fet en Coronas ( 87 ) i que ha estat molt ben rematada per en Galobart ( 00 ) .

El darrer gol ha arribat a falta de dos minuts pel final, marcat per en Genís ( 7 ) en jugada personal.

Si alguna cosa en podem treure d’aquest partit , és que aquest equip sap patir i treure els partits complicats … I aquest any, els rivals ens ho volen posar difícil… molt díficil.

Destacar el bon treball del coach Xavi P. que està aconseguint ajuntar un equip practicament nou i tots els seus jugadors es senten importants dins del grup.