L’aleví Black tanca la temporada amb el sots-campionat de la Copa Federació

foto (3) Cent Patins Black 2 – Jujol 4

L’aleví Black jugava aquest dissabte al matí la final de la Copa Federació i ho feia novament contra el seu gran rival d’enguany, el Jujol, en un partit que, a l’igual que els altres que els ha enfrontat aquesta temporada, es preveia força igualat. I així va ser. De fet, podriem dir que hi va haver una part per cada equip. Tot i així, la manca de concentració en moments puntuals, la mala sort i la qualitat del rival, ens van apartar finalment del títol.

La primera part va ser força bona per a l’Aleví Black. L’equip va controlar bé el joc i va tenir diverses ocasions clares de gol, de les quals en va saber aprofitar dues, materialitzades per l’Erik. A més, la dinàmica de partit feia preveure que encara podriem ampliar més el marcador. Però amb l’arribada del descans tot va canviar.

A la represa, el Jujol va marcar durant els primers minuts de joc i el partit es va començar a complicar pels nostres nanos ja que inconscientment van afluixar el ritme de la primera part. Al cap de pocs intants, un segon gol del rival, empatava un partit que ens començava a fer pensar en el pitjor. I per acabar-ho d’arreglar, una jugada ben “tonta” on vàrem perdre un puck pràcticament davant de la nostra porteria, ens feia encaixar el tercer gol. Encara hi havia temps per remuntar però no donava la sensació que la situació pogués ser capgirada. Ja a la desesperada, i quan faltava molt poc temps, un penalty força rigorós en contra nostra, l’aprofitava el Jujol per sentenciar la final.

Tot i la derrota, cal felicitar l’equip per la bona temporada que ha realitzat en línies generals. No cal dir també que, òbviament, també felicitem al Jujol pels títols aconseguits

David Olvera (delegat)

 

Comentaris

comentaris