Copa Federació infantil: Cent Patins Black 7 – Jujol 2

HCR CENTPATINS BLACK  7  –  CHL JUJOL  2

Partit de tornada de semifinals de Copa Federació el que es va disputar aquest passat divendres a la nostre pista.

El partit, degut al resultat del partit d’anada, no havia de presentar cap complicació pel nostre Infantil Black, i així va ser.

Als 2 minuts de joc l’Ian, amb assistència de l’Adrià, obria el marcador. El joc que estava fent el nostre equip era bo, amb molt moviment del disc i combinacions molt bones. Als 9 minuts de joc, era la combinació inversa, l’Adrià amb assistència de l’Ian, que feien pujar el segon. El Jujol intentava frenar el joc del nostre infantil però li era difícil, tot i això, al minut 11 escurçaven diferències. Poc després una bona jugada del Cristian sorprenia el porter rival amb un disc votant just davant d’ell, que no va poder aturar. Només 2 minuts després, el Jujol, tornava a escurçar diferències. Ja només a 2 minuts del descans, una molt bona jugada entre l’Aleix , el Fran i l’Alex feia que pujés el quart per part del Fran amb l’assistència  de l’Alex. Amb aquest resultat al descans, les coses pintaven molt bé per passar l’eliminatòria.

A la segona part, tot i que als primers minuts el Jujol va sortir amb força, va durar poc i  ja no va oposar gaire resistència fent que l’Infantil Black pogués jugar fent el seu millor joc, fent molt bones jugades que algunes van acabar amb gol com les dues de l’Ian i finalment un altre de l’Adrià amb assistència de l’Ian.

Aquest resultat ens dona pas a disputar la Final que es celebrarà aquest proper cap de setmana a la pista de TUCANS, sempre molt complicada per tothom.

Enric Martí (delegat)

Comentaris

comentaris