Infantil: Pas molt important per estar a la final de la Copa Federació

CHL JUJOL  0  – HCR CENTPATINS BLACK  5

Ahir dimecres, l’infantil Black jugava el primer dels tres enfrontaments que ha de tenir en els propers dies contra el CHL JUJOL, sent aquest a casa seva.

Veient els últims enfrontaments entre els dos equips, es preveia un enfrontament molt igualat pel bon nivell de joc dels dos equips, però en aquesta ocasió tot es va decantar a favor nostre.

Ja des del començament , es va veure un control bastant superior per part de l’Infantil Black, oferint contínuament molt bones jugades, les que ens recordaven el bon joc d’aquest equip durant tota la temporada.

Fins al minut 13 no es va obrir el marcador fruit d’una jugada individual de l’Ian . El Jujol intentava tallar les jugades d’atac del nostre infantil però els hi era difícil, fet que els nostres van aprofitar per anar augmentant el marcador.

Al minut 8 una molt bona combinació entre el Pol i el Fran feien pujar el segon. Només uns segons després, una passada a mitja alçada  de l’Àlex l’aprofita el Cristian amb un tret de primeres per fer el tercer. I ja a 1 minut de l’acabament de la primera part el Cristian marcava una altra vegada aprofitant una bona assistència de l’Aleix.

Amb aquest resultat, es començava la segona meitat amb més tranquil·litat per part dels nostres però sense baixar la guàrdia. El control va continuant ser de l’Infantil Black fent que el Jujol tingués dificultats per arribar a la nostra porteria.

L’Infantil Black, seguia marcant el nivell de joc, fent jugades molt maques, que en la majoria dels casos , donaven molta feina al porter del Jujol. Al minut 8 d’aquesta meitat va arribar el cinquè obra del Fran amb l’assistència del Àlex.

Tot i el resultat, el Jujol va seguir intentant reduir diferències però el bon joc del nostre infantil i les actuacions del nostre porter van fer que no fos possible.

Ara queda esperar primer el partit d’aquest dissabte, la Final de la Copa Catalunya, on repetirem escenari i rival. I després, el divendres de la propera setmana la tornada de Copa Federació, que amb aquest resultat i jugant a casa, pot ser un partit bastant còmode.

Enric Martí (delegat)

Comentaris

comentaris