CAMPIONS DE LLIGA ÈLIT PER PARTIDA DOBLE!!

10302036_639408846135339_2346942992681684433_n Els dos equips sèniors del Cent Patins (masculí i femení) han fet història en adjudicar-se la Lliga Èlit de la temporada 2013/2014 al guanyar els seus respectius partits el passat dissabte a la pista Francesc Calvo de Rubí.

Les noies jugaven el primer partit de la tarda i ho feien davant dels Tucans, un rival molt difícil de batre al qual havien de guanyar imperiosament si volien certificar la consecució del títol de lliga. La veritat és que l’equip d’en Marcus va sortir molt concentrat i ràpidament va saber encarrilar el partit sense donar opcions al seu rival que sempre va anar pel darrera en el marcador. Al final, un contundent 5 a 1 va servir per aconseguir la primera gran fita de la jornada.

Al vespre, els nois jugaven el segon partit de la final del play-off davant l’Espanya de Mallorca. La victòria del primer partit jugat a les illes, feia que els de Rubí tinguessin un lleuger avantatge i la victòria els servís per adjudicar-se el títol aquella mateixa nit, però el rival no ho posaria fàcil. I així va ser. El partit va acabar sent molt igualat en tots els sentits, però la ganes de fer història dels seus jugadors i l’empenta que van tenir des d’una grada plena a vessar, van acabar decantant l’enfrontament a favor del Cent Patins (6 a 4). S’havia aconseguit un doblet inèdit fins aleshores.

Cal recordar que aquesta és la primera vegada que, tant el sènior masculí com el femení, aconsegueixen guanyar la Lliga Èlit, però queda clar, que amb aquests jugadors/es (i amb aquesta afició) no serà l’última. Enhorabona a tots/es!!!

Comentaris

comentaris