L’aleví Black certifica el passi a la final de la Copa Federació

003 Cent Patins Black 7 – Tucans-Asme 1

El partit de tornada de l’eliminatòria de Copa Federació que van disputar aquest dissabte el Cent Patins Black i els Tucans, segurament va ser el més desigual dels sis que han acabat jugant aquesta temporada i és que, malgrat que els de Sant Adrià es van avançar en el marcador, els de Rubí van acabar golejant per 7 a 1.

Com deiem, a la primera part, els Tucans can aconseguir obrir el marcador, però l’avantatge no els va durar gaire ja que ràpidament el Cent Patins va saber capgirar el resultat amb dos gols fets per l’Erik. Al cap d’uns minuts, el Gerard ampliava el marcador, i uns instants abans d’acabar el primer temps, l’Alan posava el 4 a 1 amb el qual s’arribaria al descans. La feina estava pràcticament feta.

Durant la segona part, l’equip d’en Marcus va seguir controlant totalment el partit i encara va poder fer tres gols més (tots marcats per l’Erik). Amb el resultat sentenciat, l’equip es va sentir molt còmode i això va fer que acabés jugant força bé.

Amb aquest resultat, l’aleví Black queda classificat directament per a la final d’aquesta competició, la qual, juntament amb la de Copa Catalunya, ens deixen davant dos reptes molt interessants abans d’acabar la temporada.