Nova victòria ajustada de l’aleví Black contra Tucans.

foto (1) Tucans-Asme 1 – Cent Patins Black 3

Aquest dissabte ens vàrem enfrontar, en partit d’anada d’una de les eliminatòries de Copa Federació, a un rival força conegut aquesta temporada ja que ens hi hem enfrontat fins a cinc vegades entre partits de lliga, Copa Catalunya i ara Copa Federació, i la veritat és que el guió va ser molt semblant al dels anteriors partits, amb un Cent Patins apretant de valent la porteria rival durant tota l’estona i un Tucans ben tancat al darrera, esperant crear perill al contracop.

En aquesta ocasió però, van ser els de Sant Adrià els que van aconseguir marcar primer (a l’equador de la primera part), un resultat que ens obligava a fer un sobreesforç per poder aconseguir la remuntada, i és que, tenint en compte l’últim partit jugat en aquesta pista, calia “picar molta pedra” per aconseguir marcar un gol. De fet, durant tot el primer temps, no es va aconseguir foradar la porteria rival en cap ocasió. D’aquesta manera, amb l’1 a 0 s’arribava al descans.

A la segona part, tot i que la tònica general va ser més o menys la mateixa, el nostre equip va fer un canvi de línies que, almenys pel que fa a ocasions, van ser més efectives de cara a porteria. Així doncs, en poc menys d’un minut de diferència, primer l’Alan i després l’Erik, certificaven la remuntada i al cap d’uns instants, el Sergio marcava un tercer gol que donava la tranquil-litat suficient per poder acabar el partit sense el patiment d’altres ocasions. Malgrat que els dos equips encara van disposar d’alguna jugada clara de gol, el marcador ja no es va moure.

Al final doncs, 1 a 3, un resultat que ens deixa una mica més a prop de la final d’aquest torneig. Tot i així, amb aquest tipus de rival, queda clar que l’eliminatòria encara està molt oberta, per tant, haurem d’anar al 100% si volem certificar el passi a l’esmentada final.