L’aleví Black torna a guanyar en un partit de tràmit

IMG_2057 Uroloki 0 – Cent Patins Black 28

Com era d’esperar, el partit de tornada de l’eliminatòria  de la Copa Federació contra Uroloki no va donar lloc a la sorpresa i l’aleví Black va superar el tràmit imposant-se per 0 a 28. 

La veritat és que la diferència entre els dos equips es va notar moltíssim ja que els de Barcelona són gairebé tots jugadors benjamins i la majoria dels nostres nanos seran infantils la propera temporada. A més, el porter habitual de l’Uroloki va fer de jugador de pista i el que es va posar sota pals, malgrat hi va posar moltes ganes, no va poder aturar les constants arribades del nostre aleví. D’aquesta manera, quasi sense voler, cada atac del Cent Patins acabava en gol.

Al final del primer temps, el marcador ja era de 0 a 14 i a la segona part encara se’n van fer 14 més.

Malgrat la facilitat que es va tenir per generar jugades, cal destacar el joc combinatiu dels nostres nanos, els quals van tocar el puck amb solvència i es van buscar entre ells  tota l’estona la qual cosa que va generar fins a 10 assistències de gol.

Gols i assistències: Erik (7,4), Sergio (5,2), Alan (5,1), Gerard (3,2), Genís (3,0), Víctor (2,1), Jordi (2,0) i Sergi (1,0)

David Olvera (delegat)

Comentaris

comentaris