Eliminatòria Copa Federació infantil

ELIMINATÒRIA COPA FEDERACIÓ

CP CASTELLBISBAL   0  –  HCR CENTPATINS BLACK  8

Aquest passat cap de setmana es jugaven els dos partits de la primera eliminatòria de Copa Federació contra el Castellbisbal.

En el partit d’anada, vist el resultats que s’havien tingut durant la lliga, tot feia pensar que seria un partit sense gaires complicacions, i així va ser. Des del començament del partit, el domini del nostre infantil va ser clar, no deixant gaires alternatives al contrari i als 4 minuts de joc obríem el marcador. Poc a poc els gols van anar entrant fruit del bon joc de l’infantil Black i amb un rival no gaire entregat. Al final del primer temps el resultat ja era de 0-6.

A la segona part, el Castellbisbal va sortir a la pista més centrat i amb més ganes de joc però tot i això, el domini del nostre infantil era clar. La diferència era que el Castellbisbal lluitava amb més ganes per intentar escurçar el resultat, cosa que no va aconseguir.

Bon resultat per afrontar un partit de tornada més tranquil.

Gols : Fran 2, Luis 2, Alex 2, Pol 1 i Cristian 1

HCR CENTPATINS BLACK   11  –  CP CASTELLBISBAL 1

El dissabte tocava el partit de tornada de l’eliminatòria, amb la tranquil·litat del resultat del partit d’anada.

El Castellbisbal es va mostrar molt diferent que en el partit d’anada. Va començar lluitant amb moltes ganes i estant dins el partit en tot moment però la intensitat, velocitat i resolució de joc del nostre Infantil Black van fer que no poguessin fer gaire cosa.

Als 3 minuts de joc obríem el marcador i les bones jugades que ens estaven oferint feien pensar que el resultat es decantaria cap el nostre favor. Així es va mostrar, que al final del primer temps el resultat era de 5-1.

A la represa, tot i que el Castellbisbal seguia amb les ganes de jugar, ja no podien parar les jugades dels nostres nois.

El resultat s’anava ampliant poc a poc fins arribar al final.

Aquest resultat, ens classifica per les Semifinals de la Copa Federació, ja que per sorteig, la propera eliminatòria descansem.

Gols : Ian 4, Fran 4, Cristian 2 i Adrià 1