Còmoda victòria de l’aleví Black a la Copa Federació

009 Cent Patins Black 13 –  Uroloki 0

Bon debut de l’aleví Black al partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa Federació que els enfrontava a l’Uroloki a la nostra pista. La veritat és que els nostres nanos van jugar un partit força complet, a més, pel tipus de joc que van desplegar, es nota que s’ho van passar d’allò més bé.

A la primera part, l’equip va intentar fer un joc bastant directe per intentar posar distància en el marcador i evitar possibles sorpreses davant un rival teòricament inferior, ple de jugadors benjamins (tot i que campions de lliga de la seva categoria, per cert), que malgrat tot, van mostrar-se molt voluntariosos en tot moment. Així doncs, a base de crear jugades de perill constantment i amb una possessió del puck altíssima, l’equip d’en Marcus va anar aconseguint gols fins acabar el primer temps guanyant ja per 5 a 0.

A la segona part, i amb la feina pràcticament feta, l’aleví Black es va dedicar a controlar el joc i buscar porteria bàsicament en un tipus d’acció que no practica habitualment, l’slap, i el cert és que la cosa va funcionar molt bé ja que, en aquest segon periode, es van aconseguir marcar fins a 8 gols. A més, tal i com hem comentat abans, tot l’equip va disfrutar amb el joc que es va acabar fent.

Al final doncs, 13 a 0, un resultat que sentencia pràcticament l’eliminatòria i que arriba just abans de les festes de Setmana Santa, les quals ens han se servir per agafar forces per poder encarar la recta final d’aquesta temporada amb garanties, i és que encara queden dos reptes molt importants per aconseguir, la Copa Catalunya i la Copa Federació.

Golejadors: Gerard (3), Erik (3), Sergi (2), Alan (1), Sergio (1), Genís (1), Jordi (1) i Víctor (1)